LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonÅrets sommarpratarePernilla WahlgrenAllsång på Skansen

Idol 2022

Idol 2022 sänds på TV4 och produceras av Fremantle media. Programmet har sänts i 18 säsonger och söker alltid efter nya talanger. Syftet med showen är att hitta och uppmuntra nya begåvade och talangfulla artister. De tävlande bedöms på sin sångförmåga, scennärvaro och karisma. Vinnaren avgörs av tittarna som röstar på sin favorit. Vinsten i Idol 2022 är skivkontrakt med Universal Music Group. Pär Lernström och DJ Anis Don Demina är värdar för tävlingen. Juryn består av Kishti Tomita, Alexander Kronlund, Katia Mosally och Anders Bagge som alla har stor erfarenhet av musikbranschen. Juryn ger både sin expertis och vägledning till de tävlande under hela tävlingen.
 ...Läs mer
Annons
Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
idol 2022

Nikes ord efter kuppen i tv – kanalens svar efter dramatiska bilderna

En lång och turbulent säsong av Idol avgjordes under fredagskvällen.Nike Sellmar stod mot Albin Tingwall i uppgörandet om vinsten.Kvällen kantades av många känslosamma stunder på scenen, massor av musik och lite komedi.Och bristande säkerhet på arenan.
Annons