LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareSigge EklundJohanna Nordström

Idol-Albin Tingwall om relationen till Hannah Graaf – okända träffarna

07 apr, 2023 
Hannah Graaf och Albin Tingwall
Albin Tingwall har en okänd koppling till Hannah Graaf.
I en intervju med Hänt avslöjar han nu duons träffar.
– Hon är nästan alltid där när jag är där, säger Albin till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nike Sellmar vinnare av Idol 2022Brand logo
Nike Sellmar vinnare av Idol 2022

Albin Tingwall, 19, knep andra plats i Idol 2022. Trots att Albin kom att bli ordentligt uppskattad av publiken så föll han tillslut på millinjen. Vinsten tog istället flickvännen Nike Sellmar, 27, hem.

Det var nämligen så att de två Idol-finalisterna fann varandra under programinspelningarna. Dagar efter den stora finalen bekräftade Albin och Nike att de hade börjat dejta och strax där eter kom det fram att de var ett par.

Sedan Idol-tiden har det hänt mycket i Albin och Nikes liv. Albin har nyligen släppt en singel och Nike är klar för Diggiloo-turnén. Dessutom har Nike lämnat Piteå och flyttat till Stockholm.

Albin Tingvalls okända relation med Hannah Graaf

För Albins del har det även blivit en hel del träning sedan Idol och det är just hemma i Sigtuna som Albin ofta beger sig till gymmet. En annan känd profil som bor i samma ord är Hannah, Graaf, 44. I en ny intervju med Hänt avslöjar nu Albin att han och Hannah faktiskt känner varandra – och deras relation går långt tillbaka.

Annons

– Hannah Graaf brukar vara på gymmet ofta. Hon är nästan alltid där när jag är där. Hon brukar träna med en tjej som heter Nette som jag också har tränat lite med, säger Albin.

Brukar ni prata när ni ses?

– Nja inte mer än att hälsa. Jag var väldigt bra vän med hennes son också. Han gick i min klass.

Umgås ni fortfarande?

– Nja nu har vi inte någon kontakt längre.

Hannah Graafs son hörde av sig med en hälsning

Det visar sig att Albin brukade hänga hemma hos Hannah då han umgicks flitigt med Hannahs son Mio, 19. Något snack med Hannah om Idol-tiden har det däremot inte blivit men Mio visar sig hört av sig.

– Jag vet att Mio, som han heter, han har skrivit till mig och hälsat från familjen, säger Albin.

FOTO: TT

Annons