AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Idol-Albin bekräftar relationen med Nike – orden om flytten: ”Vi dejtar”

08 dec, 2022 
Albin och Nike Idol 2022
Albin Tingwall och Nike Sellmar har fortsatt sin romans efter Idol.
Nu bekräftar Albin i en intervju med Hänt att duon dejtar.
– Jag skulle inte anse mig singel, säger han.
Annons
Nike Sellmar vinnare av Idol 2022Brand logo
Nike Sellmar vinnare av Idol 2022

Albin Tingwall, 19, kom tvåa i Idol 2022. Vinsten kammade Nike Sellmar, 27, hem. Men inte nog med att deltagarna knep finalplatser i den stora TV4-tävlingen så fann de även varandra.

Nike har under säsongen varit i en relation men dagar efter finalen avslöjade hon att hon hade varit singel de sista veckorna i Idol. I samma veva kom det fram att Nike och Albin fattat tycke för varandra under finalveckan. I en intervju med Hänt avslöjade Albin att det till och med hade blivit lite flörtigt.

Albin bekräftar relationen med Nike: ”Vi dejtar”

– Det var härligt men det va skönt att få längta efter varandra lite. När man träffar varandra så mycket så var det skönt att få tänka fritt om vad man känner. Så det blev väl extra bekräftat vad man känner när vi sågs sen igen, säger Albin.

Annons

Med tankarna samlade kan nu Albin bekräfta den glädjande nyheten att idolerna fortsatt sin relation.

– Vi fortsätter träffas liksom.

Träffas som vänner eller dejtar?

– Vi dejtar, det gör vi. Det känns jättebra, säger han och fortsätter:

– Det är väldigt roligt. Det trodde man inte det skulle bli. Det är väldigt härligt och det är kul att man delar samma intresse och har lite samma vardag.

Du säger att ni dejtar men skulle du anse dig singel eller i en relation?

– Jag skulle inte anse mig singel. Singel och singel men ja jag träffar någon.

Albin och Nike
Foto: Albin och Nike i Idol 2022.

Tycke uppstod däremot inte direkt, deltagarna hade till en början lite svårt för varandra under programmets första dagar.

– Det är så konstigt, på "sista steget" kollade jag på henne och bara vad gör hon här? Hon pratade inte med någon, var väldigt tillbakadragen och verkade inte så intressant. Hon har också sagt till mig att hon inte heller förstod sig på mig. Hon tyckte inte om mig helt enkelt, hon tyckte jag var ganska tjatig och så där. Så vår relation började med att vi inte tyckte om varandra, det är lite konstigt. Men vi är otroligt lika varandra i nästan allting. Vi har samma värderingar, samma intressen.

Annons

Sedan Piteå-resan har Albin och Nike tillbringat varje dag tillsammans, men vad var det egentligen som Albin fastnade för?

– Hon är otroligt duktig på att lyssna, hon bryr sig väldigt mycket. Hon lyssnar och förstår en, hon förstår mig väldigt bra. Hon kan läsa av mig väldigt bra så vi kommer väldigt bra överens på det sättet att vi förstår varandra. Det gör att våra närvaro ihop är väldigt lättsam.

Albin om åldersskillnaden mellan sig och Nike: ”Tillräckligt mogen”

Idol-romansen kom som en chock för många tittare som inte hade snappat upp att Albin och Nike funnit varandra bakom kulisserna. Några som inte heller hade märkt av vad som pågick var de andra Idol-deltagarna.

Vad säger de andra deltagarna, såg de detta komma eller var det en chock?

Annons

– Ja det var en chock för många tror jag. Jag är 19 och hon 27 så vi hade väldigt olika liv sedan tidigare. Så vi kanske inte va en match utifrån men nu har vi lite mer liknade håll. Men det var nog inte väntat för någon att det skulle bli jag och Nike.

Hur ser du på åldersskillnaden? Tycker du den märks?

– Jag tror vi möts ganska bra i mitten. Jag känner ändå att jag är tillräckligt mogen för att ha ett sånt förhållande med en så pass mycket äldre tjej. Vi har det bara väldigt bra. Hon är väldigt mogen men hon kan också vara väldigt härlig, glad och sprallig som vilket barn som helst. Så vi får ingen konstig relation med att hon tar hand om mig liksom. Det är inget sånt, vi möts bra på mitten. Båda kan vara väldigt mogna och väldigt omogna.

Innan Idol-säsongen bodde Nike i Piteå men nu avslöjar Albin att vinnaren har flyttat till storstaden.

– Nu bor hon i Vallentuna. Så hon bor inte kvar i Piteå.

FOTO: TT

Annons