LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonÅrets sommarpratarePernilla WahlgrenAllsång på Skansen

Idol 2021

I TV4-programmet Idol får tidigare okända människor tävla om att bli Sveriges nästa Idol. Varje vecka går en fredagsfinal av stapeln där idolerna sjunger en trudilutt och hoppas att röstas vidare av tittarna till veckan därpå. De sjunger inför Idoljuryn, tv-tittare och publik på plats. Den som står sist kvar på scen i tävlingen är vinnaren och årets Idol. Idolsäsongen år 2020 blev ett speciellt år med tanke på den rådande pandemi och sändes därför helt utan publik. Men detta år har restriktionerna lagt sig och publik är återigen välkommet. År 2021 består juryn av Kishti TomitaAlexander Kronlund, Anders Bagge och Katia Mosally, som ersatte Nikki Amini.
 ...Läs mer
Annons
Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Annons