Erik Elias pik till Fredrik Lundman – ärliga orden om relationen idag

Erik-Elias Ekström, Fredrik Lundman

Snart ett år har gått sedan finalen i Idol 2021 gick av stapeln.
Nu berättar Erik Elias om hur relationen till de andra deltagarna ser ut idag.
Läs här!
Pär Lernströms löfte om Idol 2022: "Större än någonsin"
0:31

Efter reklamen: Pär Lernströms löfte om Idol 2022: "Större än någonsin"

(0:31)

Slå på ljud

Det är nog ingen som har glömt förra årets säsong av Idol! Det var en minst sagt spännande säsong med otroligt stora talanger och personligheter.

Efter flera intensiva veckor var det tillslut Birkir Blær som stod som vinnare av programmet. Men även Erik Elias Ekström och Fredrik Lundman gjorde starkt intryck hos publiken.

I en intervju med Hänt berättar Erik Elias nu om livet efter Idol och om relationen till de andra deltagarna.

Erik-Elias om livet efter Idol: ”Man behöver ventilera vad man har varit med om”

För Hänt förklarar Erik Elias att Idol var en väldigt intensiv och speciell period i hans liv. Han liknar det vid en bubbla och förklarar att man där upplevde känslor som inte så många kan relatera till. Därför har det varit extra viktigt för honom att ha kvar kontakten med sina Idol-vänner.

– Jag känner mig lite beroende av de andra idag. Man delade en verklighet som inte finns någon annanstans. Jag har ett sånt extremt behov av att relatera och få spegla mig i andra människor, och det är ingen annan jag kan göra det med, säger han och fortsätter:

– Man behöver ventilera vad man har varit med om och vad de andra gör. Jag tycker det är skönt att göra lite jämförande analys, men också massa andra känslor som man känner i andra sammanhang. Man kan bli nervös på jobbet och så kan kroppen tro att man är i en fredagsfinal och då behöver man prata om det med någon som också har upplevt det. Annika ringer jag nog iallafall varje vecka.

Erik Elias om relationen till Idol-deltagarna idag – piken till Fredrik

Men Annika är inte den enda han har regelbunden kontakt med. Sanningen är att Erik Elias har haft kontakt med de flesta från tävlingen, och att de också har han gruppchatt som de skriver i än idag.

– Jag tror faktiskt att jag har hört av mig och pratat med alla. Vi har ju en chatt som vi pratar i, men jag tror nog att jag har pratat med alla i topp 13. Det känns så viktigt att veta vad folk gör för det känns som att man delar en så stor grej tillsammans, så då vill man veta vad folk håller på med och känner, säger han.

Vår reporter på Hänt berättar då att hon pratat med Fredrik Lundman som har erkänt att han inte är så aktiv i deras chatt. Något som Erik Elias intygar.

– Ja, han får väl bli lite mer aktiv kanske, säger han och skrattar.

– Men jag har pratat en del med Fredrik också. Han släpper ju musik snart!, avslutar han.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN