Ex-frun Helenas första ord efter Caspers bebislycka med nya flickvännen

11 maj, 2022 
https://image.hant.se/Felicia-3.jpg.jpg?imageId=8444591&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Felicia Hovryd
Helena Janebrink, Casper Janebrink
Nyligen kom den stora nyheten att Casper Janebrink ska bli pappa för tredje gången. Nu berättar exfrun Helena om Caspers bebisbesked med nya flickvännen Therese.
Annons
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

Nyligen kom den stora nyheten att Arvingarnas frontfigur Casper Janebrink, 52, ska bli pappa igen med nya flickvännen Therese Andersson, 33.

Tidigare i år, närmare bestämt på Alla hjärtans dag, kom chockbeskedet. Casper meddelade då i ett inlägg på Instagram att han och hustrun Helena bestämt sig för att skiljas efter 23 år tillsammans.

”Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner” skrev han då.

Casper och Helena har barnen Alice, 18, och Felix, 16, ihop.

Casper om att bli pappa för tredje gången

Nu har paret mycket att se fram emot och i september kommer deras första gemensamma barn.

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, säger Casper till Expressen och fortsätter:

Annons

– Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev. Jag är glad och lycklig. Det ska bli jättespännande, säger Casper Janebrink.

Casper ser fram emot småbarnstiden och att få bli pappa för tredje gången.

– Det ska bli jättespännande och roligt. Det är ju rätt många år sedan jag var småbarnsförälder och det blir något nytt att uppleva det med lite mer erfarenhet och en annan trygghet i kroppen, säger han till Expressen.

Helenas ord efter Caspers bebisbesked med nya flickvännen

– Du vet, efter så här många år… Det känns som att jag fått en kniv i hjärtat. Det är klart att det gör ont, det är klart att det skär i hjärtat. Självklart känner jag en stor tomhet och besvikelse, säger Helen till Hänt.

Annons

Bebisnyheten kommer tre månader efter skilsmässobeslutet. Nu berättar Helena om exmakens bebisbesked med nya flickvännen Therese.

– ”Skönt att få starta ett nytt liv med mina ungdomar och mig själv”, skriver exfru Helena i en kommentar till GT.

FOTO: Privat, Ola Axman/Aftonbladet/TT

Annons