BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Casper Janebrink ska bli pappa igen – gravidlyckan med nya flickvännen

10 maj, 2022 
CASPER JANEBRINK, THERESE ANDERSSON
Casper Janebrink ska bli pappa för tredje gången. Nu väntar han barn med nya flickvännen Therese Andersson.
Annons
Antingen eller med ArvingarnaBrand logo
Antingen eller med Arvingarna

Casper Janebrink, 52, och Helena Janebrink, 44, var ett par i 23 års tid och gifta i 20 års tid. Men tidigare i år, närmare bestämt på Alla hjärtans dag, kom chockbeskedet. Casper meddelade då i ett inlägg på Instagram att han och hustrun Helena bestämt sig för att skiljas efter 23 år tillsammans.

”Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner” skrev han då.

Casper och Helena har barnen Alice, 18, och Felix, 16, ihop. Nu ska Casper bli pappa för tredje gången!

– Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev. Jag är glad och lycklig. Det ska bli jättespännande, säger Casper Janebrink till Expressen.

Annons

Så träffade Casper sin flickvän Therese

Casper och nya flickvännen Therese Andersson, 33, träffades på gymmet. Hon jobbar som fastighetsmäklare och kommer från Lerum och tränade på samma gym som Casper.

– Det var där vi sågs och började prata med varandra. Therese är en glad, positiv och utåtriktad tjej. Det var det jag fastnade för. Vi tycker om varandra väldigt mycket, säger Casper till Expressen.

Casper om att bli pappa för tredje gången

Nu har paret mycket att se fram emot och i september kommer deras första gemensamma barn.

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, säger Casper till Expressen och fortsätter:

– Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev. Jag är glad och lycklig. Det ska bli jättespännande, säger Casper Janebrink.

Casper ser fram emot småbarnstiden och att få bli pappa för tredje gången.

– Det ska bli jättespännande och roligt. Det är ju rätt många år sedan jag var småbarnsförälder och det blir något nytt att uppleva det med lite mer erfarenhet och en annan trygghet i kroppen, säger han.

FOTO: TT

Annons