BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här dyker Gunilla Persson upp i ICA-reklamen – se bilderna här

10 maj, 2022 
SUZANNE REUTER, GUNILLA PERSSON
Hollywoodfrun Gunilla Persson är ett välkänt ansikte för svenska folket. Därför var det många som hajade till när hon plötsligt dök upp i veckans ICA-reklam! Se bilderna här!
Annons
Här är allt om nya Ica-Stig och Ica-Stina – så gick avslöjandet tillBrand logo
Här är allt om nya Ica-Stig och Ica-Stina – så gick avslöjandet till

Berättelsen om ICA-Stig och hans kära arbetskollegor har underhållit svenska folket i över 20 år och under årens lopp har de blivit några riktigt folkkära karaktärer.

Reklamfilmerna om ICA-handlaren Stig och hans arbetskamrater i butiken började sändas i december 2001 och 2007 blev den utnämnd till den längsta reklamserien i historien av Guinness Rekordbok.

Hans Mosesson, 77, var först ut att spela ICA-Stig och därefter har även Loa Falkman, 74, och Björn Kjellman, 58, fått det ärofyllda uppdraget.

Annons

I vintras var det dags för Loa Falkman att "lägga skorna på hyllan" och han skulle därför få en efterträdare. Gissningsleken var stor kring vem som skulle ta över hans post och det var nog många som fick sig en chock när det avslöjades!

Suzanne Reuter och Björn Kjellman är ICA-Stigs efterträdare

Det var nämligen inte bara en efterträdare, utan två! Björn Kjellman är nya ICA-Stig och Suzanne Reuter, 69, är nya ICA-Stina.

I och med ICA-Stinas roll fick berättelsen om ICA-handlaren Stig en helt ny vändning. Det visade sig att ICA-Stina är Stigs storasyster och hon äger 51 % av butiken, vilket gör henne till huvudsakliga chefen.

Sedan avslöjandet har vi fått se Björn och Suzanne i de nya rollerna men nu dök ett helt nytt ansikte upp i rutan! Och det är ingen mindre än Hollywoodfrun Gunilla Persson!

Här dyker Gunilla Persson upp i nya reklamen

Se reklamfilmen med Gunilla här! Gunilla har berättat på sin blogg om äran att få medverka i den åtråvärda reklamfilmen.

Annons

”Den mest prestigefyllda reklamfilm som man kan bli tillfrågad att göra i Sverige, nämligen ICA-reklamen, är nu min och jag grät faktiskt av glädje då man frågade efter mig.”, skriver Gunilla.

GUNILLA PERSSON
GUNILLA PERSSON
Annons

FOTO: YOUTUBE

Annons