ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Helena Janebrink om skilsmässan från Casper: ”Kniv i hjärtat”

29 apr, 2022 
AvOla Lagerström
Helena och Casper Janebrink
Nu finns ingen återvändo.
Skilsmässan mellan makarna Janebrink är definitiv och för Helena väntar nu en ny tillvaro i storstan.
Hänt kan nu exklusivt publicera den första intervjun med Helena.
– Självklart känner jag en stor tomhet och besvikelse, berättar hon.
Annons
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"Brand logo
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

I februari i år slog skilsmässobeskedet ner som en bomb. Äktenskapet mellan Casper Janebrink, 52, och Helena Janebrink, 44, var i upplösning. 23 år av kärlek var på väg att läggas till handlingarna.

”Hej allihop, tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar”, skrev Casper på sitt Instagram-konto.

Helena Janebrinks starka ord om skilsmässan från Casper

Sedan dess har det forna paret hållit låg profil, men för Hänt bryter nu Helena tystnaden och sätter ord på sin känslosamma livssituation.

– Nu ska Casper och jag skiljas och det känns som en befrielse! Jag mår superfint, jag har massor av roliga saker att se fram emot, säger hon glatt.

Trots skilsmässobeslutet bor Helena och Casper fortfarande under samma tak, nämligen i den vackra arkitektritade lyxvillan som ligger i utkanten av Floda några mil utanför om Göteborg.

Annons

– Hur det känns att bo med sitt ex? Underbart! Nej, men det är bara att bita ihop. Det har jag gjort länge nu. Jag vet hur man gör, fortsätter Helena och avslöjar att hennes flyttlass går i juni.

– Att bo ute på vischan har aldrig varit min grej. Jag vill ha ”hålligång”, jag älskar centrum. Jag är en levnadsglad tjej, så snart flyttar jag till en toppmodern lägenhet i Göteborg! Den är fantastisk trea. Riktigt lyxig. Jag kommer ha mitt. Jag ser verkligen fram emot ett liv i storstan. Så snart slipper jag mitt ex. Äntligen säger jag bara.

Och Casper, då?

– Han har köpt något gammalt ruckel i Floda, svarar Helena och skrattar till, men konstaterar att skilsmässoprocessen stundom varit smärtsam.

– Du vet, efter så här många år… Det känns som att jag fått en kniv i hjärtat. Det är klart att det gör ont, det är klart att det skär i hjärtat. Självklart känner jag en stor tomhet och besvikelse.

Starka orden om äktenskapet med Casper: ”Underbara år”

Helena var bara 21 år när hon träffade den åtta år äldre stjärnan från Arvingarna. Sammanhanget var en privat fest, året var 1998.

Annons

– Caper var helt galet förälskad. Själv hade jag kille, så jag var inte förälskad i honom överhuvudtaget. Det var Casper som låg på. Han ville förlova sig, gifta sig och skaffa barn, han var riktigt ettrig. Själv var jag nog inte riktigt redo för det, men jag var väl ung och dum, säger Helena när hon minns tillbaka på tider som flytt.

– Casper och jag har haft underbara år ihop. Det har inte varit några konstigheter alls. Vi har tajmat varandra på allt. Det är först på senare tid som jag känt en viss oro i kroppen, fortsätter Helena som av respekt till de två barnen inte vill gå in på detaljer.

Helena Janebrinks nya liv – så är kärlekslivet idag

Samtidigt som Helena Janebrink uttrycker en viss besvikelse över den uppkomna situationen verkar hon allt annat än utslagen. Nu väntar ett nytt, spännande liv i Göteborg, med spännande vänner och festligheter.

Att gå in i en ny relation är dock inte att tänka på, säger hon. Åtminstone i nuläget. Först måste skilsmässosåret få läka, förklarar hon.

– Det är klart att jag vill ha kärlek, men det kan man få på många sätt. Jag bombarderas på Instagram och Facebook av killar som vill dejta mig! Det är inte så svårt om man säger så, men just nu säger jag nej tack till allt sådant. Det får vänta.

Hänt har sökt Casper Janebrink som valt att inte uttala sig mer om uppbrottet.

FOTO: Privat

Annons