LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför stoppas Ullared-Maritta – tv-profilen blev nekad av produktionen

25 apr, 2022 
Ullared-Maritta
Systrarna Gunnel och Maritta har gjort stor succé i realityprogrammet Ullared.
Men än så länge är det oklart om det blir ytterligare en säsong.
Det verkar inte heller bli aktuellt med andra program i framtiden för Marittas del.
– De ville inte, säger hon till Hänt.
Annons
Gunnel och Marittas fasansfulla upptäckt påväg hem från Ullared – Se klippet härBrand logo
Gunnel och Marittas fasansfulla upptäckt påväg hem från Ullared – Se klippet här

Den populära serien Ullared,där vi får följa med gänget som jobbar på det enorma varuhuset Gekås, har med sina elva säsonger tagit många med storm och blivit en stor favorit.

Om det blir ett kärt återseende efter uppehållet, på grund av pandemin, är ännu osäkert.

– Senaste säsongen spelades in 2019, serien har varit helt och hållet inställd under pandemin. Vi har inte fattat beslut om hur vi ska göra under 2022, sa Patrik Levin, vd på Gekås, till Expressen nyligen.

Vi får helt enkelt vänta och se om det blir ytterligare en efterlängtad säsong med de omtyckta profilerna Ola-Conny Wallgren, 58, Morgan Karlsson, 49 och inte minst systrarna Gunnel Hyvönen, 76 och Maritta Söderström, 78.

Marittas stora oro efter systern Gunnels tunga sjukdomsbesked

Två stycken som blivit sanslöst populära efter sin medverkan i Ullared är systrarna Gunnel och Maritta. De har till och med blivit nominerade till årets TV-personlighet på Kristallen, efter att vi fått följa med på deras äventyr till varuhuset.

Annons

Men det senaste året har varit en tuff tid för systrarna. Maritta kunde tidigare meddela det tunga beskedet för Hänt att Gunnel drabbats av cancer. Enligt läkarna är läget stabilt nu men oron ligger kvar.

– Det kan ju komma och gå sånt där jävla elende, sa Maritta nyligen i en intervju med Hänt.

Maritta själv berättar att hon har sina krämpor även hon.

– Jag har ju mina krämpor också, ont i rygg och knän och tar sockersprutor.

Därför stoppas Ullared-Maritta

När Hänt pratar med Maritta berättar om sina känslor kring att det är oklart om hon och systern kommer att få göra fler säsonger av Ullared.

– Det är ju synd med Ullared, det har varit roligt. Men jag tror ju inte att Gunnel kan vara med något mer tyvärr, säger Maritta.

Maritta förklarar att hon inte känner sig klar med att vara med i tv då hon tycker att det är så roligt att komma ut och träffa nya folk och testa på nya saker. Däremot är det ännu inget program som har kontaktat henne – däremot ringde Sveriges värsta bilförare till hennes syster Gunnel och ville ha med henne. Något hon avböjde.

– De ringde till syrran och ville ha med henne i Sveriges värsta bilförare. ”Ring till Maritta istället hon säger ja till allt”, sa Gunnel då. Men det ville de inte, berättar Maritta för Hänt.

Vad tråkigt, vi hoppas att du dyker upp i nåt annat tv-program snart Maritta!

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Annons