ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ullared-Marittas oro för Gunnel efter sjukdomsbesked: ”Väntar på att..”

22 apr, 2022 
Ullared Maritta
Systrarna Gunnel och Maritta är två omtyckta profiler från serien Ullared.
Vi nåddes tidigare av det tragiska beskedet att Gunnel insjuknat i cancer.
Nu uttrycker Maritta sin oro för sin syster för Hänt.
Annons
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"Brand logo
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"

Realityserien Ullared har skrapat fram många folkkära ansikten genom alla säsonger. Systrarna Maritta Söderström, 78, och Gunnel Hyvönen, 76, är två färgstarka personer som gjort avtryck hos såväl tittaren och Ullared-besökaren.

Den populara långköraren Ullared hade premiär 2009 och tuffade på i hela elva säsonger – fram tills pandemin kom och satte käppar i hjulet. Nu när restriktionerna släppt hoppades folket på att serien skulle komma igång igen, men i januari kom beskedet som många blev besvikna på.

– Senaste säsongen spelades in 2019, serien har varit helt och hållet inställd under pandemin. Vi har inte fattat beslut om hur vi ska göra under 2022, sa Patrik Levin, vd på Gekås, till Expressen.

Glädjebeskedet för sjuka systern Gunnel

Tidigare i en intervju med Hänt kunde Maritta meddela den tråkiga nyheten att hennes syster Gunnel blivit diagnostiserad med lungcancer.

Annons

Hon berättade samtidigt att Gunnel hade som dröm att få komma tillbaka till Ullared. Maritta har nämligen varit där flertalet gånger, utan sin syster som sällskap.

Nu kan Maritta i en intervju med Hänt komma med den glädjande nyheten att systrarna tillsammans kunnat åka till varuhuset de håller så varmt om hjärtat.

– Efter resan till Ullared, det kommer liva upp henne länge. Hon var ju väldigt trött när vi kom hem, men det får man ju förstå. Det blir ju jag med, berättar Maritta.

Marittas oro: ”Väntar på att telefonen ska ringa”

När Hänt pratade med Maritta frågade vi också hur statusen på Gunnels cancer är för tillfället.

– Hon har haft hudcancer, och opererats för lungcancer. Det senaste hon hörde från läkaren är att läget är okej nu. Men det kan ju komma och gå sånt där jävla elende, berättar Maritta för Hänt.

Hon förklarar dessutom att Gunnel fått några knölar i nacken som påverkar hennes syn. Hon sitter i rullstol men verkar vara vid relativt gott mod ändå. Men oron för sin syster Gunnel beskriver Maritta som stor.

– Jag drömde en natt att hennes gubbe ringde och sa att hon hade somnat in. Det har ju inte hänt än så länge i alla fall som tur är, säger Maritta till Hänt.

Vilken underbar nyhet att Gunnel fick sin dröm om att komma tillbaka till Ullared uppfylld, vi hoppas att hon snart är på bättringsvägen!

FOTO: Karin Törnblom/TT/Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Annons