Därför snackar världen om Bianca Ingrosso – ihärdiga ryktet: ”Alla tror...”

Bianca Ingrosso

Rykten om kokain och sena efterfester florerar kring Bianca Ingrosso.
Nu går hon ut offentligt och kommenterar detta.
Det får hela världen att rikta sina ögon mot influencern!
0:46

Efter reklamen: Här är de vinnande rekryterna i Elitstyrkans hemligheter 2022: ”Vi är inte färdiga än antar jag”

(0:46)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, är en av våra absolut största profiler och föddes rakt in i strålkastarens ljus med både välkända föräldrar och morföräldrar.

Under många år har man kunnat följa familjen i realityserien Wahlgrens värld, som nu är igång med sin elfte säsong. Men inför den pågående säsongen meddelade Bianca att hon nu hoppar av och ska fokusera på annat.

Bianca har nämligen en hel del på sitt bord med det egna företaget Caia, sina sociala medier-konton och hon var dessutom en av jurymedlemmarna i Talang. Däremot meddelade Bianca nyligen att årets säsong var hennes sista i jurystolen.

Om det blir något helt nytt i tv-rutan för Bianca är det bara spekulationer kring ännu. Men nog har det allt kommit en och annan hint om vad vi kan förvänta oss i framtiden.

Filip Dikmens kamp i Let’s Dance: ”Kan inte hålla tillbaka”

Se klippet här!

Bianca Ingrossos svar på tal – efter ihärdiga kokainryktena

Bianca är väldigt aktiv på alla sina sociala plattformar, bland annat på sin Youtube-kanal, där hon har nästan 400 000 följare. I en video nyligen berättar Bianca att det florerar rykten, som hon nu väljer att bemöta.

– Vi måste ta upp det här. Jag har sett rykten flöda runt överallt länge. Flera i min närhet säger: ”En person jag umgicks med säger att han möter upp dig hemma och säljer dig knark”, säger Bianca och fortsätter

– Jag svär på allt jag har, mamma har skrämt livet ur mig vad det gäller droger. Hon har sagt att man aldrig vet vad det är för droger man får. Man har ingen aning om vad hjärtat klarar av eller hur man reagerar.

TV4:s stora tabbe avslöjad – Mattias berättar

Världen pratar om Bianca Ingrosso efter bemötandet

Hon berättar vidare att folk tror att hon och hennes influencervänner Lovisa Worge och Lucas Armando Feola håller i efterfester där det förekommer kokain.

– Alla tror att vi tar droger för att vi festar mycket och är ute länge. Men jag har nolltolerans. Ändå florerar det så mycket rykten om att just jag tar droger.

– Ett rykte är att jag ofta har sena efterfester med kokain. Jag har sällan efterfester, sist jag hade det var ett år sedan, under corona. Jag har ingen aning om att folk tar kokain men som jag sa tidigare har jag aldrig tagit droger. Jag testade att röka på en gång när jag var 15 år. Ingen av de närmaste i min umgängeskrets tar droger.

Efter att Bianca gått ut offentligt och kommenterat drogryktena pratar hela världen om detta. Detta har exempelvis uppmärksammats av den norska nyhetssajten Se og Hör. Vilken uppståndelse det blev!

FOTO: Karin Törnblom/TT/Wahlgrens värld/Discovery+

SENASTE NYTT!