TV4:s tabbe avslöjad – Robinson-Mattias berättar: ”Hade missat...”

Mattias Pettersson

I Robinson får vi följa deltagarnas kamp för att hålla sig kvar i tävlingen och en viktig del i det är att få tag på mat.
Nu avslöjar Mattias Petterson produktionens matmiss i programmet.
– Jag tror att de hade missat de där, säger Mattias till Hänt.
0:46

Efter reklamen: Här är de vinnande rekryterna i Elitstyrkans hemligheter 2022: ”Vi är inte färdiga än antar jag”

(0:46)

Robinson-deltagaren Mattias Pettersson, 52, är en av de överlevare som gjort comeback i programmet. Han tillhör gruppen om fyra veteraner som fick börja sin resa i årets säsong i Gränslandet för att sedan göra entré och bilda Lag öst.

Mattias och de andra veteranerna; Hayes Jemide, 48, Linn Lund, 32, och Anna Frycklund, 55, är tillbaka för att ta revansch.

Sanningen om Robinson-ön

Hela syftet med Robinson är att tävlingen utspelar sig på en öde ö – långt från civilisationen med hav och palmer som närmsta granne. Men i årets säsong är detta faktiskt inte verkligheten. För Hänt avslöjade Robinson-Mattias att de i själva verket inte är på några öar.

Carolas son Amadeus visar upp sin stora tatueringsmiss: ”Trodde jag...”

– Nu var det ju faktiskt inga öar utan det var fastland på båda. Det brukar ju vara öar. Fast alltså det var ju långt ut åt helvete, långt ut från civilisationen, berättade han nyligen för Hänt.

I och med att årets säsong alltså utspelar sig på fastlandet är det faktiskt inte båt som används. Istället fick deltagarna åka buss eller på flaket av en lastbil.

– Det är en stor skillnad från förra gången, att då var det ju bara en isolerad ö. Det fanns ju infödingar som bodde där då men de var ju på typ andra sidan, det var långt ifrån där vi var.

Produktionens miss i Robinson 2022 – Mattias berättar

I programmet får tittarna följa deltagarnas kamp i tävlingarna, men även deras kamp om att hitta mat för att mätta magarna. Men nu berättar Mattias om produktionens matmiss.

– Vi hade tur för vi hade en mangoträd med väldigt små mangos på, men det gick att äta dom. Det mättar ju inte jättemycket, men man får i sig något, säger Mattias till Hänt och fortsätter:

Filip Dikmens kamp i Let’s Dance: ”Kan inte hålla tillbaka”

Se klippet här!

– Om man tittar tillbaka på Fiji-tiden så rensade produktionen stranden på allt ätbart. Så dem placerade ju ut cassava, men här placerade de inte ut någon mat. Jag tror att de hade missat de där mangoträdet faktiskt, det måste de ha gjort. Vi hittade trädet väldigt nära vårat läger och det var jävligt gott.

FOTO TV4

SENASTE NYTT!