TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Därför känner du igen Hayes Jemide i Robinson 2021

10 mar, 2021 
Hayes Jemide i Robinson 2021
Hayes Jemide är en av deltagarna i Robinson 2021.
Känner du igen honom är det inte så konstigt!
Sanningen är nämligen den att Hayes är känd sedan innan!
Annons
Så blir – Robinson SverigeBrand logo
Så blir – Robinson Sverige

Robinson Sverige 2021 är snart igång! Denna säsong är inte riktigt som vanligt då den har spelats in i Sverige och inte på någon tropisk ö. Men något som däremot är som vanligt är att Anders Öfvergård, 53, är programledare för succéprogrammet.

Alla deltagare är nu avslöjade och en av årets tävlande är Hayes Jemide, 46, från Stockholm. Han arbetar som säkerhetskonsult och tog med sig en deodorant som sin personliga sak till Robinson.

Om tittarna känner igen Hayes sedan innan är det inte alls konstigt då hans synts i tv-rutan tidigare!

Hayes Jemide och kampsporten

Hayes är en kampsportsutövare som vunnit flera medlajer inom All Style Open RM och Mastercup. År 2003, 2004 och 2005 var han svensk mästare i kickboxning, men har även varit svensk mästare i Kung-Fu år 2000 till 2005. År 2002 kom han på tredje plats i EM i Sanshou/Kung-Fu.

Hayes Jemide är skådespelare

Men Hayes är inte bara aktiv inom kampsporten utan även i tv-rutan. Robinson-deltagaren har uppgett att han arbetar som säkerhetskonsult, men Hayes är faktiskt även skådespelare!

Annons

Så i vilka sammanhang kan tv-tittarna ha sett Hayes innan? Han har faktiskt medverkat i svenska filmer som 9 millimeter, Ogifta par, Exit, Babas bilar och Kenny Begins.

Hayes har även axlat rollen som personlig tränare till Anna Löfström, som spelas av Mia Skäringer, i tv-serien Solsidan.

Hayes Jemide som personlig tränare till Anna Löfstrom i Solsidan som spelas av Mia Skäringer
Hayes Jemide och Mia Skäringer.
Hayes Jemide som personlig tränare i Solsidan.
Hayes Jemide i Solsidan.

Robinson har premiär söndagen den 21 mars klockan 21.00 på TV4 och finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

FOTO: TV4

Annons