LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Bonde-Pelle Hansson Edh om nya kärleken

10 mar, 2021 
Linnea Lundgren

Pelle Hansson Edh föll pladask för Karin Nordström i Bonde söker fru.
Men i somras gick paret plötsligt skilda vägar.
I Hänts programserie A walk with a dog berättar kobonden nu om nya kärleken.

Annons
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Pelle Hansson EdBrand logo
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Pelle Hansson Ed

I premiäravsnittet för Hänts alldeles egna intervjuserie A walk with a dog hälsar vi på hos kobonden och tv-profilen Pelle Hansson Edh, 30, hemma på gården i Hälsingland. Pelle blev snabbt ett känt ansikte då han var en av bönderna som letade efter kärleken i Bonde söker fru 2019.

Snabbt föll Pelle för brevskrivaren Karin Nordström, 26, som redan sedan dag ett hade hans fulla uppmärksamhet.

– Jo men det blev väl så att vi satt uppe och pratade där första kvällen. Sen gick de andra och la sig och då kunde vi fördjupa oss i varandra, säger Pelle i A walk with a dog.

Men trots att kärleken verkade stark när Pelle i sitt slutval valde Karin rann den med tiden ut i sanden och i augusti förra året avslöjade Karin i ett inlägg på Instagram att paret valt att gå skilda vägar. Karin flyttade ut och kvar blev Pelle med hunden Gibbson som till en början varit parets gemensamma hund.

Annons

– Jag tror att verkligheten kom ikapp och vi kände att vi var för olika helt enkelt. Vi gled isär, tyvärr, säger Pelle om uppbrottet i programmet.

Oväntade stödet efter uppbrottet

Separationen tog hårt på Pelle även om han själv säger att det kanske såg svårare ut från utsidan än vad det egentligen var.

Hunden Gibbson.

– Där och då var det väl jobbigt eftersom man hade så starka känslor, det är klart. Men sen är det bara att respektera det valet får båda våran skull och det hade nog bara blivit värre om vi hade fortsatt. Nu såhär i efterhand så känner man att det är ganska skönt och att ”nä vi var nog inte den rätta för varandra helt enkelt”, säger Pelle och fortsätter:

– Sen har Gibbe varit väldigt mycket till hjälp. Att få ha någon som ligger hos sig och sover om nätterna.

Annons

Pelle Hansson Edh om nya kärleken

Nu var det ett tag sedan uppbrottet och efter att Karin har gått vidare på sitt håll har även Pelle valt att ta tag i att börja komma ut på marknaden igen. På frågan om han har börjat dejta svarar Pelle leende:

– Ja lite. Men inte i någon större utsträckning så. Jag kanske har börjat småskriva med någon..

Det finns en speciell?

– Det kan kanske vara så..

Någon du träffat ute?

– Kanske, svarar Pelle småskrattande.

Även om svaren kring den nya kärleken kan verka något mystiska är Pelle säker på att han skulle veta om när han träffade den rätta.

– Det är väl en nyfikenhet tror jag. Att man vill veta mer. Sen kanske det blir en varm känsla i magen. Det är svårt att sätta ord på men enkelt beskrivet är det nog att man känner den där nyfikenheten för en annan människa.

Och Pelles förhoppningar om en ny relation kommer med stora ord:

– Ska jag träffa någon nu så ska det hålla hela livet, helst, säger Pelle Hansson Edh i A walk with a dog.

A walk with a dog är ett intervjuprogram av Hänt som presenteras i samarbete med Svedea. I serien åker programledare Linnea Lundgren hem till sex kända profiler och tar en promenad med dem och deras hundar. Avsnitten släpps varje onsdag kl. 08:00 och finns att hitta på Hänt.se.

FOTO: HÄNT/TV4

Annons