TV4:s mörkande av Robinson – avslöjandet efter tittarnas undran

TV4 och Anders Öfvergård

Att det blir en ny säsong av Robinson står klart, men inte mycket mer än så.
Det spekuleras en hel del om att kommande säsong kommer att spelas in i Sverige, något som TV4 inte bekräftat.
Här är anledningen till att TV4 mörkar – efter spekulationerna.

För drygt två veckor sedan gick finalen av Robinson 2020 av stapeln. Michael Björklund, 44, stod som vinnare i slutet och kammade hem vinstsumman på en halv miljon kronor.

Trots att det nyligen var final så har det redan dykt up uppgifter om den nya säsongen. Och ska man tro spekulationerna så handlar nästa säsong inte om palmer och stränder, utan det verkar bli en säsong av Robinson i Sverige.

TV4:s svar på spekulationerna om Robinson Sverige

Detta är något som TV4 inte bekräftat.

– Det skrivs en hel del, och vi har inte bekräftat eller gått ut med någonting, säger Ina Kokalari, pressansvarig för Robinson, till Hänt.

Ina menar även att det enda som TV4 sagt och bekräftat är att det kommer att bli en ny säsong av Robinson, men detaljerna kring det hänvisar hon till ett tidigare svar från TV4:s presschef Tanja Tabrizian.

”Det är väldigt roligt att det finns ett så stort intresse kring Robinson, men detaljerna gällande nästa säsong kommer vi att återkomma om inom närtid”, har Tanja Tabrizian tidigare meddelat.

Därför mörkar TV4

När kommer TV4 gå ut med mer information om nya Robinson? Inom närtid, men exakt när vet vi inte.

Vad är det som får er att dröja med ett uttalande?

– Vad det är som får oss att dröja? Det är klart att det är roligt att det diskuteras om ett av våra program och det är som vanligt att vi går ut om det när det är dags att gå ut, när vi vill berätta om olika saker. Så det är väl så det är, säger Ina Kokalari till Hänt och fortsätter:

– Sen att det pratas väldigt mycket och att Robinson är intressant och att många är nyfikna är ju bara roligt tycker vi.

Vad, när och hur nästa säsong av Robinson kommer att innebära får helt enkelt framtiden utvisa.

FOTO: TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

SENASTE NYTT!