LÄS MER:Robinson 2024Robinson 2023Robinson 2021

Robinson 2021

Tv-programmet Robinson sändes för första gången år 1997 och har sedan dess sänts i flera omgångar på olika kanaler. Det hela är en tävling som går ut på att klara sig längst på en öde ö. Till ön får du ta med dig en personlig sak som exempelvis tandborste, tandtråd, nagelfil, gosedjur och annat. Med begränsad tillgång till mat ska deltagarna utföra tävlingar för att vinna priser och undvika utröstning i öråd. Robinson 2021 blev ett speciellt år. På grund av det dåvarande coronavirusutbrottet i världen så spelades säsongen in på ön Seskar-Furö i Haparanda skärgård och på ön Halsön-Kallskär i Kalix skärgård, istället för på en tropisk Fiji-ö. Säsongen är historisk då det är första gången någonsin som Robinson spelats in i Sverige.
 ...Läs mer
Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons
Annons
Annons
Annons
ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
nöje

BESVIKELSE Olivias ord om förlusten i Robinson

Avslöjar det tittarna inte fick se
Annons
Annons