Robinson-Tova-Sophias bebislycka med pojkvännen Nicklas

Tova-Sophia Aronsson med pojkvännen Nicklas.
Exklusivt

Hur lever Tova-Sophia Aronsson efter Robinson?
Här visar hon för första gången upp kärlekslyckan med pojkvännen Nicklas – och avslöjar att paret är överens om att bli föräldrar.
– Jag förväntar mig en ring när vi har fått barn, säger hon.
1:08

Efter reklamen: Robinson-Dennis starka känslor för flickvännen "det första jag ska göra är att fria"

(1:08)

Hur står det till Tova-Sophia?

– Det är bra! Jag har hållit mig frisk. Inte ens Covid vill ha mig, (skratt). Jag är verkligen förvånad. Visserligen har jag tagit mina sprutor, men i övrigt lever jag ganska som vanligt.

Ditt namn fortsätter att dansa vidare i spalterna, medan dina fnöskestorra medtävlare från fjolårets upplaga av Robinson fallit i glömska. Vilket är ditt bästa tips till den som vill förbli en icke fallande Robinson-stjärna?

– Var dig själv – på riktigt. Gör dig inte till. Spela inte teater. Sedan gör det sitt till om man är en färgstark person. Vissa har det. Andra inte. Så enkelt är det.

✔︎ Det här är Tova-Sophia Aronsson

Ålder: 37.
Stjärntecken: Skorpion.
Jobbar som: Salongsägarinna.
Bor: Onsala i Kungsbacka.
Familj: Särbon Nicklas, 30, hundarna Monster och Tuttsi.
God egenskap: Ärlig.
Dålig egenskap: Ärlig.
Älskar: God mat.
Hatar: Nättroll.
Borde: Ta tag i träningen.
Kändismerit: Fått en kram av Zlatan på nattklubben V för hundra år sedan. Vi gick förbi varandra och han trodde nog att jag var någon annan. Han sa hej och så fick jag en kram. Jag har aldrig varit något stort fotbollsfan, men min kompis som var med var helt besatt av honom!

Tycker din kille att kändisskapet gjort dig till en jävla diva?

– Nej, och jag har nog inte förändrats. Jag är samma person och jag ser mig inte som någon kändis. Min kille stöttar mig i allt, han står alltid bakom mig. ”Baby gör det hon känner för och blir lycklig av”, säger han.

Förra gången vi pratade hade någon galenpanna skickat röda trosor till dig. Satte du kaffetåren i vrångstrupen när du öppnade paketet?

– Nej, jag blev mest glad. Alla behöver väl trosor?

Tova-Sophia om könskorrigeringen

Lider du av minnesförlust, spelberoende eller dålig andedräkt?

– Kanske beror det på att jag är smått hypokondrisk, men ibland tror jag faktiskt att jag drabbats av minnesförlust. Du förstår, jag glömmer saker stup i kvarten. När min arbetsdag är slut så har jag glömt vilka kunder jag haft under dagen. Det är skrämmande! Och ibland kan jag tappa ord.

Tova-Sophia fick trosor hemskickade från en okänd person.

Mentalt har du alltid varit kvinna, men född med fel kön. I ditt förflutna hette du Per, men som 18-åring gick du igenom en könskorrigering. Hur gick processen till?

– Jag var fjorton år när jag började leva som tjej. Smink. Började fylla ut behån. Lät håret växa ut. Ett par år senare fick jag gå igenom en utredning där jag fick prata med psykolog och sexolog och fan och hans moster. Även BUP var inblandade eftersom jag var så ung. Om man är väldigt ung så kan man gå in och stoppa puberteten, men jag behövde inte det, jag hade så lågt manligt hormon. Jag fick börja ta östrogentabletter och det gjorde att jag fick mer kvinnliga former, och när jag var 18 ansökte jag hos rättsliga rådet att få göra en könskorrigering. Jag fick det beviljat – och sedan var det dags för ingreppet. Jag var sövd under hela operationen, tack och lov. Det hade säkert varit rätt obehagligt att stå där och se hur de slaktade underredet och förvandlade det till ett skräddarsytt sköte, (skratt).

Vad har könskorrigeringen haft för inverkan på dig?

– För mig fanns det inget alternativ. Kanske är det en dålig liknelse, men det var som att ha en cancersvulst som bara skulle bort. Det var en stor lättnad och befrielse när processen var över. Jag slapp lida. Jag blev hel.

Påminde Per om något som katten släpat in?

– (Skratt). Per var en liten sötnos. Ett försynt charmtroll.

Så träffade Tova-Sophia pojkvännen Nicklas

Hur gick det till när du mötte Nicklas, din kille?

– Vi började snacka på Tinder våren 2020, men jag fattar inte att han fortsatte snacka med mig, för jag var väldigt kortfattad i svaren, jag är ingen chattperson. Som tjej får man många fiskar på kroken, men Nicklas hade något speciellt som gjorde att vi bytte nummer. Vi höll kontakt fram tills jag åkte till Robinson. Tre dagar efter hemkomsten sågs vi första gången. Vi åkte till havet och badade. Det var kärlek vid första ögonkastet.

Tova-Sophia med pojkvännen Nicklas.

Trillade Nicklas av stolen av förvåning när du berättade för honom att du haft en Peter-Nicklas en gång i tiden?

– Han hade googlat mig innan, så han visste. Då hade han fått en sådan chock att han stängt ner datorn och sparat för att läsa lite senare när han kände sig redo…

Du och Nicklas bor inte ihop, ni är särbor. Står ni inte ut med varandra i för stora portioner?

– Detta är mitt första förhållande där vi typ aldrig bråkar. Vi funkar jättebra och skulle mycket väl kunna bo ihop, men han bor och jobbar i centrala Göteborg och det här funkar bra för oss båda, vi får både land och stad. Vi bor ihop på helgerna och försöker ses någon gång mitt i veckan också. Bättre kan man inte ha det!

Har Nicklas friat ännu?

– Nej, och det är jag ganska glad för. Jag vill inte stressa fram något. Däremot förväntar jag mig en ring när vi fått barn. Jag kommer ta hjälp av en surrogatmamma, vi drar igång om ett år. Nicklas kommer vara biologisk pappa till en nykläckt kyckling!

Vilken är den fulaste svordomen du brukar använda?

– F-ordet.

Exklusivt
Efter sorgen – Farmen-Niklas glädjebesked med blivande frun

Vad är störst Svensson-varning med dig?

– Jag missar aldrig Bingolottos uppesittarkväll. Det är inte så att jag är helt uppslukad av Lotta Engberg, men det finns ändå en trygghet i traditioner, (skratt).

Vilken kändis hade du senast sex med – i dina drömmar?

– Linus Wahlgren. Det råkade hetta till lite i taxin.

Vilken typ av poddar kan du inte få nog av?

– Kriminalpoddar. Spännande! Jag älskar Rättegångspodden och En mörk historia.

Vad är det sista du gör innan du somnar på kvällarna?

– Det beror på om pojkvän är där eller inte. Är han där så blir det roligare. Annars får det duga med ett hett samtal.

Slutligen Tova-Sophia, vad skulle du välja: låsa in tre påtända diplomater i ditt källarförråd, gå omkring med ett plakat där det står ”Nej till porr och dokusåpor” eller skjuta ihjäl en stackars babian som i godan ro sitter och glassar på Felix Herngrens solterrass?

– Tvåan! Jag vill aldrig skada någon, jag offrar hellre mig själv.

LÄS OCKSÅ: Så stöttas Maria Forsblom efter TV4-tittarnas sågning

LÄS OCKSÅ: Farmen-deltagarnas värsta tragedier – skottdrama, familjesorger och allvarliga olyckor

LÄS OCKSÅ: Så lever förra årets Robinson-deltagare i dag

Foto: TV4 & Privat

Här tvingas Tova-Sophia och Alex lämna Robinson efter regelbrottet

SENASTE NYTT!