Tova-Sophia Aronsson om mammalyckan – egna orden om beslutet

Tova-Sophia Aronsson
Exklusivt

Tova-Sophia Aronsson gjorde starkt avtryck i Robinson 2021. Sedan dess har hon funnit kärleken och nu ska paret ta nästa steg i relationen och skaffa barn!
– Jag blev kontaktad av en surrogatförmedling, säger hon till Hänt.

Tova-Sophia Aronsson, var en av deltagarna i Robinson 2021. Hennes medverkan fick dock ett abrupt och plötsligt slut efter att hon, Alexander Chennaoui och Elias Akyol fuskat och därmed diskades.

Tova-Sophia har i efterhand berättat för Hänt om beslutet och hur det faktiskt gick till när fusket ägde rum. Det hela rörde sig om en storhandling på en mataffär i Haparanda och det inhandlades matvaror till ett värde av 1500 kronor.

Med andra ord avslutades Tova-Sophias Robinson-resa på ett mindre kul sätt. Men oturen varade inte särskilt länge, faktum är att redan två dagar efter Robinson träffade hon sin pojkvän och de är tillsammans än idag.

– Jag har pojkvän sedan ett halvår. Jag vill inte prata så mycket om mitt privatliv, men vi träffades två dagar efter att jag kom hem från Robinson. Han är min pojkvän, men vi är inte sambor, sa Tova-Sophia till Hänt Plus i mars.

GLÄDJEN Carinas besked med Erik efter tuffa tiden

Drömmen om att bli mamma

Och nu har paret valt att ta nästa steg i relationen! Tova-Sophia har haft en dröm om att bli mamma i flera år. Men med tanke på att hon har en könskorrigering så kan hon inte själv bli gravid. Därför har en surrogatmamma länge varit i tankarna och ett tag funderade Tova-Sophia på att göra processen på egen hand.

Men nu med facit i hand var det kanske värt att vänta, nu när hennes pojkvän finns med i bilden också.

– För några år sedan var jag inne på att göra det själv. Men då var jag ju singel och kände "nej jag vill inte göra det själv". Men jag tänkte att jag får ta det i rätt ordning, skaffa kille först och sen barn, säger Tova-Sophia till Hänt och fortsätter:

– Han vet ju att det var så det skulle gå till om han skulle få biologiska barn med mig.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför väljer paret att skaffa barn just nu

Tova-Sophia berättar också om hur beslutet togs och varför de väljer att bli föräldrar just nu.

– Jag blev kontaktad av en surrogatförmedling då som hade sett min intervju i QX. I den intervjun sa jag att om jag skulle vinna Robinson så skulle pengarna gå till surrogat. Jag hade haft kontakt med dem innan så hon kände igen mig och så tog vi ett snack förra veckan, säger Tova-Sophia till Hänt.

Nu är det ytterligare möten som väntar för paret och det finns en hel del aspekter att ta hänsyn till. Först och främst måste de hitta ett värdland som accepterar ogifta par och som inte prioriterar homosexuella par. En annan önskan som Tova-Sophia har är att ge barnet syskon och därför skulle tvillingar vara ett bra alternativ – men det finns ett litet dilemma.

– Jag har varit inne på tvillingar, men det är så jäkla dyrt, det är nästan det dubbla för tvillingar, säger hon och fortsätter:

– Men jag tänker, får jag en frisk så kommer jag vara nöjd. Men visst det hade varit kul med syskon och då hade det varit skönt med två flugor i en smäll direkt. Men vi får se, det där är sånt vi får diskutera lite.

Vi på Hänt önskar stort lycka till med allt som det innebär att skaffa barn genom surrogat!

LÄS OCKSÅ: HJÄLP! Marie Mandelmanns desperata vädjan – efter olyckan

LÄS OCKSÅ: HOPPSAN! Eric Saades nya avslöjande om relationen

FOTO: TV4, Tova-Sophia Aronsson

SENASTE NYTT!