Eric Saades intima avslöjande om relationen med Hanna Schönberg

Hanna Schönberg och Eric Saade.

Eric Saade och influencern Hanna Schönberg blev tillsammmans för ett år sedan. Nu avslöjar Eric hur det var när paret träffades för första gången bara veckor efter uppbrottet från Nicole Falciani. Och vad han föll för.
Slå på ljud

Eric Saade, 30, slog igenom i Melodifestivalen 2010 med låten Manboy och tog året därpå hem hela tävlingen med Popular. Efter hans framgångar i Melodifestivalen har han också programlett musiktävlingen en gång och medverkat i Så mycket bättre 2017.

Eric blev tillsammans med Molly Sandén, 28, i tonåren och de var ett par i nästan fem år innan de gjorde slut 2012. Tre år efter att de gått isär blev Eric tillsammans med influencern och programledaren Nicole Falciani, 24. Paret var förlovade och var i full gång med att planera sitt bröllop när Eric gjorde slut. Bara veckor innan de skulle gifta sig. Nicole har varit öppen om uppbrottet och hur hon blev lämnad efter fem år tillsammans.

PRIVATA SMSEN Pernilla om Christians okända krav

”Det som hände var kort och gott att han gjorde slut från ingenstans, då han sa att han inte gillade min personlighet. Vilket han kom fram till precis när vi skulle gifta oss, efter att han valt att fria och efter att vi varit ihop i fem år. Vi har ingen kontakt alls och jag vill inte heller ha det”, säger Nicole några månader efter uppbrottet.

När Eric medverkade i Fördomspodden i början av året slog han tillbaka mot Nicoles uttalanden.

– Anledningen till att jag inte väljer att prata om det, det är av respekt för den andra partnern, vilket är Nicole. Nu är det så att hon inte visar samma respekt, skulle jag vilja säga och det är hennes val. Men jag vill aldrig sjunka dit, jag tycker det är privat, säger Eric Saade.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Eric Saade och Hanna Schönberg

Inte långt efter separationen med Nicole hade Eric redan hunnit träffa en ny tjej – influencern Hanna Schönberg. Nu har de varit ett par i drygt ett år och i en frågestund på Instagram berättar han om hur det var första gången de träffades.

Eric Saade berättar på Instagram om första gången de träffades.
FOTO: Hanna Schönberg/Instagram

”Vi träffades första gången sommaren 2020 på ett poolparty med gemensamma vänner. Hanna var så chillad, hon bara var sig själv. Hon var helt osminkad och försökte inte göra sig till eller så.”

Han fortsätter:

”Det var då jag visste att jag skulle falla för henne om vi någonsin skulle ses igen”.

Sommaren 2020 var alltså bara veckor efter uppbrottet från Nicole.

En annan följare frågade vad de gillar bäst med varandra.

Eric Saade berättar vad han gillar allra bäst med Hanna Schönberg.
FOTO: Hanna Schönberg/Instagram

”Hanna är så jäkla snäll mot precis alla, och mot mig. Och hon är ett lyckopiller för sin omgivning, hon är också så begåvad”, svarar Eric.

Favoritbilden de aldrig visat tidigare

En följare begär att få se deras favoritbild på de två tillsammans de aldrig tidigare lagt ut. Då la Hanna ut en intim bild på henne och Eric.

Hanna Schönberg och Eric Saade visar en bild de aldrig tidigare lagt ut.
FOTO: Hanna Schönberg/Instagram

De visar även på följarnas begäran sin favoritbild som tidigare aldrig visats.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren ryter ifrån efter händelsen med Bianca Ingrosso

LÄS OCKSÅ: Därför firar Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen inte midsommar tillsammans

FOTO: Instagram, TV4

SENASTE NYTT!