Pernilla Wahlgren ryter ifrån efter händelsen med Bianca Ingrosso

Pernilla Wahlgren ryter ifrån efter händelsen med Bianca Ingrosso

Pernilla Wahlgren tar sällan åt sig av vad folk skriver till henne. Men nu väljer hon faktiskt att ryta ifrån till följarna efter orden om dottern Bianca Ingrosso.
– Ni tittar på ett tv-program, säger hon i podden Wahlgren & Wistam.
Bianca Ingrosso: "Varumärkena tjänar mest på oss"
Slå på ljud

Både Pernilla Wahlgren, 53, och Bianca Ingrosso, 26, är väldigt öppna med sina liv på sociala medier. Dessutom kan fansen följa dem även i den egna realityserien Wahlgrens värld. Detta har under årens lopp lett till att många känner att de har rätt att lägga sig i deras liv och berätta vad som är rätt och fel.

Varken Bianca eller Pernilla tar dock åt sig speciellt mycket av påhoppen. På Youtube har Bianca även förklarat att det är så här hon växt upp och hon är van vid den ständiga uppmärksamheten.

Däremot kan det ibland bli för mycket och vid vissa tillfällen har Bianca tagit åt sig ganska rejält. Dessutom väljer hon gärna att avstå från Youtube när det är lätt för följarna att få för sig saker – till exempel under hösten och vintern när det var slut med pojkvännen Phillipe Cohen, 27. Idag är de dock ett par igen.

Biancas hårda ord efter följarens kommentar

Nu senast när Bianca tog åt sig av följarnas kommentarer så handlade det om att hon fått en kommentar om att det inte är rimligt att få ångest så pass lätt. Det här triggade verkligen igång Bianca med tanke på att den här följaren omöjligt kunde veta hur Bianca faktiskt mår.

Då förklarade Bianca för följaren hur det påverkat henne att leva med en ätstörning under i princip hela hennes vuxna liv.

– Det är en daglig ångest, bara att leva med det. Så förlåt nu men "Fuck you" för att du skriver en sån sak till mig och förminskar hela min dagliga ätstörning som jag lever med, sa hon då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla ryter ifrån efter orden om Bianca

Och nu har Pernilla fått frågan om hur hon reagerar när hon får elaka och negativa kommentarer. För det mesta är det inget hon tar åt sig av, det rinner bara av henne med andra ord. Men nu väljer hon faktiskt att säga ifrån på skarpen, speciellt när det handlar om Bianca.

– Många vill ju va lite hobbypsykologer och köra hobbyanalyser på hur jag är som person. Eller "du borde nog göra si och göra så" eller "du hanterar Bianca fel", säger hon i podden och fortsätter:

– Och då kan jag bli så här "aa fast vet ni vad, ni tittar på ett tv-program där man klipper en liten bit ur det verkliga livet". Så jag förstår att ni vill tycka och tänka, men jag betackar mig för hjälpen liksom.

LÄS OCKSÅ: AVSKYVÄRT 28-åringen dödade och åt sin egen mamma

LÄS OCKSÅ: PRIVATA SMS:EN Pernilla om Christians okända krav

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN