LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso bekräftar: Är tillsammans med Phillipe Cohen igen

22 apr, 2021 
Linnea Lundgren
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har ett minst sagt stökigt förhållande bakom sig.
Efter ett långt uppehåll avslöjar Bianca nu att paret är tillsammans igen.
– Det känns underbart, säger realityprofilen i podcasten Ursäkta.
Annons
Tre härliga citat från Bianca IngrossoBrand logo
Tre härliga citat från Bianca Ingrosso

Att säga att Bianca Ingrosso, 26, och Phillipe Cohen, 26, har både toppar och dalar bakom sig vore att underdriva. Under flera års tid har de levt i ett av- och på-förhållande där senaste turen hanterades med tystnad.

Följarna reagerade starkt efter att Phillipe och Bianca försvunnit helt från varandras sociala medier-flöden och när Phillipe senare valde att lägga ut den lägenhet, som låg i nära anslutning till Biancas, för försäljning gick ryktena varma.

Och mycket riktigt, en tid efter att följarna börjat misstänka att något inte riktigt står rätt till mellan paret bekräftade Bianca att de valt att gå skilda vägar.

– Det som hänt det senaste halvåret i mitt liv har jag verkligen velat hålla privat. Jag är ju inte tillsammans med Phillipe längre, och det kommer kanske inte som en chock för vi har gjort slut ett antal gånger och det vill jag absolut inte skämta bort, för det har varit vår resa vi har gjort det vi har behövt göra för att må bra i stunden och det har varit att lämna varandra, vi har älskat varandra, sa den populära influencern i en Youtube-video då.

Annons

Phillipe bryter tystnaden

Sedan dess har man sett Bianca och Phillipe leva livet på varsitt håll. Men följarna blev återigen misstänksamma när de såg hur paret plötsligt återigen började röra sig i varandras kvarter.

När Bianca dessutom la upp en bild på Instagram där hon berättade att hon var på middag med sitt ex gick följarna i taket.

För en tid sedan valde Phillipe Cohen att bryta tystnaden om relationen till ex-flickvännen efter att Bianca gråtandes lagt ut en bild på Instagram där hon berättar att hon inte längre orkar ta det näthat hon ofta möts av. Phillipe blev så arg av händelsen att han bestämde sig för att ta ställning i frågan.

"Mobbning gör alltid lika ont, oavsett om det är i person eller bakom en skärm. Sluta va så jävla elaka”, skrev Phillipe Cohen i ett eget inlägg på Instagram.

Bianca Ingrossos avslöjande om relationen

Och nu verkar alltså följarnas misstankar stämma. I podcasten Ursäkta får Bianca Ingrosso frågan från Edwin Törnblom kring vad hennes följare oftast undrar om henne. När Bianca svarar släpper hon samtidigt en riktig bomb.

– Om jag och Phillipe är tillsammans igen typ. Vi är tillsammans igen säger hon och fnittrar.

Du skämtar? Hur känns det?

– Nej vi är tillsammans. Det känns underbart. Han är så jävla sexig, säger Bianca Ingrosso.

FOTO: TT

Annons