Benjamin Ingrossos ilska mot Anders Öfvergård efter bråket i tv

Benjamin Ingrosso & Anders Öfvergård

När familjen Wahlgren var med i Arga snickaren för flera år sedan hamnade Benjamin Ingrosso i ett bråk med Anders Öfvergård. I Benjamin nya dokumentär En gång i tiden berättar han nu vad det var som faktiskt hände.
– Jag var så rädd, säger han.

Fem år har gått sedan Anders Öfvergård skällde ut Benjamin Ingrosso inför hela svenska folket. Bråket slutade med att Benjamin lämnade inspelningsplatsen medan Pernilla Wahlgren var nära till gråt. I nya dokumentären En gång i tiden berättar Benjamin nu om situationen och vad det det var han faktiskt kände där och då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Benjamins bråk med Anders Öfvergård i Arga snickaren

Det är när Anders är hemma hos Pernilla för att hjälpa henne med huset som Benjamin också halkar med på ett hörn. Men när de står och jobbar har Anders plötsligt synpunkter på Benjamins sätt att utföra arbetet på.

LÄS MER: Så är Bianca och Alexanders relation idag – 5 år efter Let's dance

– Min unga herre. Du är jävigt lat. Du är en smitare. Det tenderar hela tiden till att du backar bort lite och står och tittar på. Varför ger du inte fan på att du ska fixa det här? Du säger ju till mig att det inte går, skriker han till honom.

Samtidigt försöker Pernilla kliva in och försvara sin son men det får bara Anders att ryta till ännu en gång.

– Nu är Benjamin snart vuxen så släpp taget!, utbrister han.

När Anders sedan går därifrån tappar Benjamin det framför Pernilla och säger att han tycker det är pinsamt att bli förnedrad i tv och att han inte bett om att få vara med. Det hela slutar med att han sätter sig i en bil och lämnar inspelningsplatsen trots att Anders ber honom att stanna.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Benjamins ärliga ord om händelsen – berättar om rädslan

I dokumentären En gång i tiden tar Benjamin upp händelsen från Arga snickaren och förklarar att det har bidragit till en felaktig bild av honom.

– Den bilden många i Sverige har fått av mig är att jag är dryg, otrevlig och tror att jag är någon, och det är liksom motsatsen till vad jag är. Men jag tror att det är för att jag lyckats hamna på kameran när jag haft en dålig dag och de spelar in ett realityprogram som jag inte vill vara med i, säger han och syftar på när han och och familjen var med i programmet.

Han fortsätter:

– Jag är 16 år och bor hemma hos min mamma och hon har lyckats bli övertalad om att Arga snickaren ska komma och renovera hemma. Och han står och skäller ut mig och säger att jag är bortskämd och alla de här sakerna till mig i tv och jag "bara vafan håller du på med?". Men jag var så rädd, jag skulle aldrig våga konfrontera honom.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso i tårar efter privata samtalet med Benjamin

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik i tårar – därför tar hon en paus från Instagram