Bianca Ingrosso i tårar efter privata samtalet med Benjamin

Bianca och Benjamin

Benjamin Ingrosso har precis släppt sitt album En gång i tiden del 2. Utöver att släppa musik så har artistens TV4-program Benjamin's gjort succé. Nu berättar han om händelsen med systern Bianca Ingrosso som ringde honom gråtandes.
– Jag hade inte varit den jag är idag om det inte vore för min syster, säger han.

Det är ingen hemlighet att Benjamin Ingrosso, 23, har två stora passioner i livet – musik och mat. Dessa har han nu fått möjligheten att kombinera i sitt alldeles egna tv-program Benjamin's. Programmet hade premiär i februari och gjorde minst sagt succé.

Förutom att synas i tv har Benjamin nu även släppt del 2 på albumet En gång i tiden. Och det är inte bara Benjamin som syns offentligt i familjen, systern Bianca Ingrosso, 26, är även hon väldigt igenkänd. Men på senaste tiden har hon fått utstå mycket hat, vilket har fått Benjamin att reagera.

LÄS MER: Karl Fredriks beslut med Petter – efter förlovningslyckan: ”Man vet aldrig”

Benjamin Ingrossos kärleksliv efter uppbrottet från Linnea Widmark

I en intervju med P4 extra så berättade Benjamin nyligen om sitt kärleksliv, som inte är helt lätt då dejtandet inte alls är något för honom.

– För mig är ju dejtandet att jag ska kasta mig ut där och testa mer, men jag tror jag är rädd för att göra någon besviken. Att man kanske inte lever upp till förväntningarna, att man är som man är på tv. Jag kanske är lite tråkigare i verkligheten börjar jag tänka ibland.

– För mig blir det som en jobbintervju. Jag hade ju helst bara velat att det ska vara så här ”du ska gå på dejt med den här tjejen och ni kommer ha världens roligaste kväll”. Så blir jag orolig, tänk om hon pratar om saker jag inte förstår och då kommer jag inte kunna ge någon följdfråga.

Bianca Ingrosso i tårar efter samtalet med Benjamin

Det råder ingen tvekan om att Benjamins syster Bianca också gör succé, både som entreprenör och tv-personlighet. Men det finns en baksida med allt, vilket Benjamin även konstaterar i intervjun med P4 extra. Det var nämligen så att Bianca nyligen blev konfronterad av en äldre dam mitt på stan, vilket slutade i tårar för hennes del.

– Jag har alltid lärt mig att ”kill them with kindness”. Man ska liksom inte ge dem något, säger Benjamin om händelsen och fortsätter:

– Min syster ringde mig och grinar när hon berättar det här. Jag hade inte varit den jag är idag om det inte vore för min syster. Hon är ju min inspiration.

Benjamin Ingrosso har svårt att förstå varför någon skulle vilja vara så elak mot hans storasyster.

– Jag tror att det är de som är olyckliga. Helt ärligt, kvinnor generellt är elaka mot kvinnor har jag förstått när jag har väldigt mycket kvinnor runt omkring mig. Att just kvinnor är mest elaka mot kvinnor, de är ju dem som borde backa varandra, säger Benjamin.

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik i tårar – därför tar hon en paus från Instagram

LÄS OCKSÅ: Så är Bianca Ingrosso och Alexander Svanbergs relation idag – efter Let's dance

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT // Karin Törnblom/TT

Senaste nytt