TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Karl Fredrik Gustafssons beslut med Petter – efter förlovningen

20 apr, 2021 
Karl Fredrik och Petter.
Floristen Karl Fredrik Gustafsson har förlovat sig med sin Petter Kjellén.
Nu avslöjar Karl Fredrik en storslagen plan han har funderat på med maken.
– Man vet aldrig, det kommer säkert sådana frågor, säger han mystiskt till Hänt.
Annons
Fem kändisbarn som är beräknade 2021Brand logo
Fem kändisbarn som är beräknade 2021

Karl Fredrik Gustafsson har gjort succé med TV4-programmet Karl Fredrik på Österlen, där tittarna får följa trädgårdsmästarens liv på den vackra gården i lilla Eklaholm. I programmet syns ofta kärleken Petter Kjellén och tittarna har fått ta del av både deras bråk som romantiska gester.

Häromdagen avslöjade Karl Fredrik på Instagram att paret tagit relationen till ett nytt steg och förlovat sig.

”Idag smakar bubblorna extra bra, solen värmer extra gott och livet leker! Jag och Petter @petterkjellen har haft en underbar och lyxig picknick på vackra Fårö! Ha en fortsatt fin kväll till er alla!, skrev han då.

Nu berättar Karl Fredrik för Hänt mer om bröllopsplanerna och hur de hade velat gifta sig i Italien.

– Absolut känner vi att vi vill gifta oss, men det får dröja lite. Vi drömmer kanske om ett bröllop på ett slott i Italien, eller Österlen men förmodligen blir det ett slott i Italien, säger han glatt och fortsätter:

Annons

– Michael Bindefeld har ju redan sagt att han vill arrangera vårt bröllop så vi kan ju göra det tillsammans, förmodligen blir det i Italien.

Parets nya beslut efter förlovningen

Under intervjun avslöjar även Karl Fredrik om något som vore ett storslaget beslut; tanken att bröllopet ska tv-sändas. Floristen säger lite mystiskt att det skulle kunna bli så – men att det tar en sak i taget just nu.

– Man vet aldrig, det kommer säkert sådana frågor, Men vi får se, en sak i taget, det här var spontant men det kändes jättemysigt och romantiskt, säger han till Hänt.

Annons