Benjamin Ingrosso i tårar efter succén med nya albumet En gång i tiden

Benjamin Ingrosso i tårar

Benjamin Ingrosso har minst sagt letat sig in i svenska folkets hjärtan.
Nu berättar han om tårarna efter succén.
”Gråtit hela dagen”, skriver artisten på Instagram.

Under de senaste åren har Benjamin Ingrosso, 23, gått från klarhet till klarhet. Succén började givetvis i samband med familjen Wahlgren/Ingrossos egna realityserie Wahlgrens värld och Melodifestivalen men fick ett rejält uppsving då Benjamin medverkade i Så mycket bättre under förra året.

LÄS MER: Rickard Olsson om avhoppet från Bingolotto

Men det är inte bara genom sin musik som Benjamin Ingrosso letat sig in i svenska folkets hjärtan. Den unga artisten har nämligen även ett brinnande intresse för matlagning och genom TV4-programmet Benjamin's kunde han kombinera både musiken och maten genom att bjuda in svenska kända ansikten på middag. Efter att ha ätit gott tillsammans fick artisterna ofta stämma upp i allsång tillsammans med Benjamin – något som blev en riktig tittarsuccé.

I första säsongen var bland andra Marko ”Markoolio” Lethosalo, Molly Sandén och Zara Larsson några av de artister som gästade programmet.

Benjamin Ingrosso om tårarna

Men trots att Benjamins karriär gått spikrakt uppåt under de senaste åren har han haft det desto jobbigare privat. Efter uppbrottet från ex-flickvännen Linnea Widmark har Benjamin flera gånger berättat om sorgen efter splittringen.

– Vi var tillsammans sex år så det var hela min uppväxt, sen åkte hon utomlands och blev kär i någon annan. Så gjorde vi slut över telefon, berättade Benjamin i Så mycket bättre.

Att vara så öppenhjärtig i tv på bästa sändningstid har dock inte varit helt oproblematiskt för Benjamin och för en tid sedan förklarade han i en intervju med tidningen Café att han skämdes efter att ha sett sina tårar i rutan.

– När jag började gråta i TV kände jag att jag var en sopa, sa han då.

Samtidigt är Benjamin noga med att understryka att han är stolt för den han är idag och att han tänker fortsätta vara sig själv i tv-sammanhang.

– Jag var verkligen mig själv i Så mycket bättre. Jag babblade konstant. Jag har väldigt ljus röst trots att jag är tjugotre, jag är en teaterapa. Det var skönt att det var det folk fick se och att jag inte försökte vara någon cool kille, sa han till tidningen.

Stora stödet efter nya albumet

För några dagar sedan släpptes Benjamin Ingrossos alldeles nya album En gång i tiden del 2 till följarnas jubel. På bara några timmar letade sig flera av låtarna upp på Spotifys mest lyssnade-lista och nu haglar hyllande kommentarer in i kommentarsfälten på Benjamins sociala medier.

”Så värd ALLT! Älskar dig”, skriver en följare till ett inlägg på Instagram medan en annan skriver:

”20-talets Ted Gärdestad bästa betyg man kan få ever”.

Även storasyster Bianca Ingrossos ex-pojkvän Phillipe Cohen har tagit tillfället i akt att hylla sin gamla svåger i form av ett rött hjärta.

Responsen har tagit Benjamin på djupet – något han skriver om i ett inlägg samma dag som albumet släpptes.

Har typ gråtit hela dagen av alla fina ord om plattan! En gång i tiden del 2 ute nu!”, skriver Benjamin Ingrosso till en filmklipp med en musikvideo från albumet.

LÄS OCKSÅ: Joacim Ricklings starka ord till Caroline – efter nya bilden med Wilda

LÄS OCKSÅ: Karl Fredriks nya barnbesked med fästmannen Petter

FOTO: TT/Instagram

Senaste nytt