Joacim Ricklings starka ord till Caroline Kejbert efter bilden med Wilda

Joacim Rickling och Caroline

Caroline Kejbert och Joacim Ricklings kärlekssaga har förtrollat många.
Efter ett nytt barnbesked visar nu Joacim upp lyckan för alla.
”Bästa tjejerna!”, skriver Bonde söker fru-profilen på Instagram.

Caroline Kejbert, 31, och Joacim Rickling, 29, blev snabbt tittarfavoriter då de båda deltog i TV4:s dejtingprogram Bonde söker fru 2017. Snabbt slog det gnistor mellan dem och sedan inspelningen har deras förhållande bara blivit starkare och starkare.

LÄS MER: Karl Fredriks barnbesked med Petter

Idag bor turturduvorna tillsammans i Öresundsbro på Tuna gård, där Joacims gård ligger. I det egna programmet Bondeparet har tv-tittarna kunnat följa deras liv tillsammans och i början av 2019 kom parets dotter Wilda, 2, till världen. I en intervju med Hänt har Joacims bror Fredrik berättat att Caroline även har en nära relation till Joacims familj som ofta är med i arbetet på gården.

Caroline Kejberts barnbesked

Men livet som småbarnsmamma är inte alltid helt enkelt. Under förra året berättade Caroline att hon hade svårt att uppdatera sin blogg och sociala medier i samma takt som hennes följare önskade. En av anledningarna var arbetet med hennes nystartade butik som hon öppnat upp på Tuna gård.

– Bloggen har ju hamnat som min sista prioritet, den hamnar absolut sist för den tar så mycket tid. Jag inser kanske att jag inte ska ha bloggen, men det tar emot att lägga ner den. Min tanke var att jag skulle återkomma när jag hade lite tid över, men det finns inte i nuläget, sa Caroline under en intervju under förra året.

Och livet lär inte heller bli mer stressfritt. I intervjun berättar Caroline nämligen att hon och Joacim öven hoppas på att kunna få fler barn tillsammans.

– Ja det är väl klart att vi vill ha fler barn. Men just nu så börjar man fundera på hur det skulle gå till. Men vi känner oss inte stressade. Men det är klart att vi vill ha fler barn, sa hon då.

Stora kärlekslyckan

Paret har dessutom haft fullt upp med en totalrenovering av bostadshuset på gården – ett arbete man kan följa på Instagram. För en tid sedan visade Caroline upp bilder från Wildas framtida lekrum.

Trots det tunga arbetet tar Caroline och Joacim dock alltid tid för varandra tillsammans med dottern. Och att paret fortfarande är stormkära finns det ingen tvekan om. Till ett inlägg på Instagram med en bild på henne själv och dottern skriver Caroline:

”Så här glada är vi för mysfredag”, varpå Joacim svarar:

”Bästa tjejerna!”, följt av ett rött hjärta.

LÄS OCKSÅ: Erika Perssons sjukdomskamp – mamma Gunilla om svåra tiden

LÄS OCKÅ: Bianca Ingrosso i tårar – nu ryter Benjamin ifrån

FOTO: TT

SENASTE NYTT!