TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Caroline Kejberts barnbesked med Joacim – bryter tystnaden

08 apr, 2021 
Bonde-Joacim och Carolin Kejbert
Caroline Kejbert och Joacim Rickling träffades i Bonde söker fru 2017. Tillsammans har de idag en dotter, med namn Wilda som nyligen har fyllt 2 år. Tillsammans lever de ett liv på landet och Caroline jobbar idag som influencer och i butik på gården. Nu berättar hon om planerna på ett till barn.
Annons
Allt om Caroline Kejbert och Joacim RicklingBrand logo
Allt om Caroline Kejbert och Joacim Rickling

Tuturduvorna träffades i Bonde söker fru 2017, och det sa bara klick! Sedan inspelningen har de hållit ihop och verkar kärare än någonsin. Och Joacim Rickling, 29, blev minst sagt känd efter sin medverkan. Men han borde vara nöjd då han under programmet fann den stora kärleken i Caroline Kejbert, 31, som även hon blev en riktig tittarfavorit och driver en butik på parets gemensamma gård.

Idag bor paret tillsammans i Öresundsbro på Tuna Gård, och vi har dessutom kunnat följa parets resa med renovering och gårdsliv i det egna programmet Bondeparet på TV4. I början av 2019 fick turturduvorna sitt första barn Wilda som idag är två år gammal.

Så är Caroline Kejberts relation till Joacims bror Fredrik Rickling

Det råder ingen tvekan om att Caroline Kejbert passar in på Tuna Gård. Hon har nämligen en strålande relation till Joacims familj, inte minst sagt Joacims bror Fredrik Rickling, som valt ett liv utanför rampljuset.

Annons

I en tidigare intervju med Hänt avslöjade Fredrik relationen till svägerskan Caroline, han berättade bland annat att han var väldigt glad för sin brors skull som fann en sådan fin tjej som Caroline under Bonde söker fru.

– Jag har en fin relation till Carro, vi ses dagligen på gårdarna. Jag har även en bra relation med hennes familj i Arboga. Pratade senast igår med hennes pappa i telefon, säger han och fortsätter:

– I slutet av förra året anställde Carro även min sambo Matilda, som en hjälpande hand i hennes klädbutik på Tuna.

Caroline Kejberts barnbesked – då vill hon ha ett till barn med Joacim

Under förra året hade Caroline svårt att finna tid till att uppdatera sin blogg, det var i samband med att hon startade upp butiken på gården. Vilket hon berättade i en tidigare intervju med Hänt.

– Bloggen har ju hamnat som min sista prioritet, den hamnar absolut sist för den tar så mycket tid. Jag inser kanske att jag inte ska ha bloggen, men det tar emot att lägga ner den. Min tanke var att jag skulle återkomma när jag hade lite tid över, men det finns inte i nuläget.

Dessutom avslöjade Caroline att hon vill ha fler barn.

– Ja det är väl klart att vi vill ha fler barn. Men just nu så börjar man fundera på hur det skulle gå till. Men vi känner oss inte stressade. Men det är klart att vi vill ha fler barn, säger Caroline.

FOTO: Privat

Annons