Jocaim Ricklings bror Fredrik om verkliga relationen till Caroline Kejbert

Fredrik Rickling med familj och Caroline Kejbert

FOTO: Privat / Karin Törnblom/TT
Joacim Rickling känner vi igen från Bonde söker fru där han fann kärleken i Caroline Kejbert.
Men vad har Joacims bror Fredrik Rickling för relation till Caroline egentligen?
Slå på ljud

Genom åren har tittarna fått se olika bönder finna kärleken i TV4:s Bonde söker fru. Och år 2017 var det Joacim Ricklings, 29, tur att bli både kär och känd för hela svenska folket när han medverkade i Bonde söker fru 2017 för att träffa sin stora kärlek.

Och visst fick programmet ett lyckligt slut, för under inspelningen så fann han nämligen sitt livs stora kärlek Caroline Kejbert, 31, som även hon blev känd efter sin medverkan. Idag jobbar hon som influencer och driver en klädbutik på parets gemensamma gård.

Paret bor tillsammans i Öresundsbro, Tuna Gård, och vi har kunnat följa deras resa och gårdsliv i det egna realityprogrammet Bondeparet på TV4 play.

LÄS MER: Bonde-Pelle om sanningen bakom uppbrottet med Karin

Joacim Ricklings hemliga bror Fredrik Rickling

Efter Joacim Ricklings medverkan i Bonde söker fru fullständigt exploderade följarskaran på sociala medier. Idag har han över 70 000 följare och är mycket aktiv på sin Instagram.

I en intervju med Hänt berättade Joacims bror Fredrik Rickling, 31, om varför han väljer att inte synas lika mycket som sin bror, trots att de driver företag tillsammans.

– Jag har inte funderat så mycket på att jag inte synts i det offentliga. Jag bor på en av våra tre gårdar tillsammans med min sambo Matilda och våra två döttrar Nora, 4, och Ebba, 2, säger Fredrik.

Fredrik poängterade även att han och Joacim är väldigt lika, främst till sättet att leva, men han konstaterade dock att de inte är så lika utseendemässigt.

– Utseendemässigt är Jocke och jag olika, men som personer är vi nog ganska lika. Vi jobbar hårt och har höga ambitioner. Vi gillar ordning och reda. Mina topp tre i livet är ren bil, dammsugna golv och snälla barn, säger Fredrik.

Samtidigt berättade Fredrik Rickling att han var stolt och glad över Joacims medverkan i Bonde söker fru.

– Brorsan skötte sig exemplariskt i tv-rutan, han var sig själv rakt igenom. Glad för Jockes skull att han fann en sådan fin tjej som Carro.

Fredrik Ricklings relation till svägerskan Caroline Kejbert

Fredrik avslöjar även att han alltid haft en bra relation till Joacim Ricklings flickvän Caroline Kejbert. Han påpekar dessutom att han är god vän med Carolines resterande familj.

– Jag har en fin relation till Carro, vi ses dagligen på gårdarna. Jag har även en bra relation med hennes familj i Arboga. Pratade senast igår med hennes pappa i telefon, säger han och fortsätter:

– I slutet av förra året anställde Carro även min sambo Matilda, som en hjälpande hand i hennes klädbutik på Tuna.

LÄS OCKSÅ: Joacim Ricklings bror Fredrik – därför lever han utanför rampljuset

LÄS OCKSÅ: Så träffades Magdalena Graaf och Louie Marti

FOTO: Privat // Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!