Bonde-Pelle Hansson Edh om sanningen bakom uppbrottet med Karin Nordström

Pelle Hansson Edh har gått igenom en tuff period efter uppbrottet från Karin Nordström som han träffade i Bonde söker fru 2019.
Nu berättar han om sanningen bakom separationen.
– Verkligheten kom ikapp och vi kände att vi var för olika, säger Pelle i A walk with a dog.
Slå på ljud

I premiäravsnittet för Hänts alldeles egna intervjuserie A walk with a dog hälsar vi på hos kobonden och tv-profilen Pelle Hansson Edh, 30, hemma på gården i Hälsingland. Pelle blev snabbt ett känt ansikte då han var en av bönderna som letade efter kärleken i Bonde söker fru 2019.

Som de flesta av oss vet vid det här laget slog kärleken ner som ett blixtnedslag då Pelle i programmet träffade brevskrivaren Karin Nordström, 26, och därefter utvecklades kärlekssagan i rask takt. Direkt efter att kamerorna slutat rulla tog Karin sitt pick och pack och flyttade till Pelles gård utanför Söderhamn i Hälsingland.

– Det märktes rätt tydligt på oss redan efter första dagen att vi hade hittat varandra, säger Pelle Hansson Edh i A walk with a dog.

Men trots att kärleken blomstrade så sent som för ett år sedan meddelade Karin i slutet av förra sommaren att hon beslutat sig för att lämna gården – och separera från Pelle.

– Verkligheten kom ikapp och vi kände att vi var för olika helt enkelt. Vi gled isär, tyvärr.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Sanningen bakom uppbrottet

Uppbrottet tog hårt på Pelle men precis som de flesta andra relationerna kom det inte som en överraskning.

– Det knakade väl under hela förra sommaren. Sen tillslut så tog det stopp och det fanns ingen chans till att det skulle kunna bli bra.

Karin var den som tog första steget men även Pelle förstod att paret inte kunde fortsätta leva som de hade gjort. Trots det kändes uppbrottet som ett nederlag.

– Det är klart att det var tufft. Samtidigt så måste man ju respektera det valet och gå vidare för bådas skull. Det hade nog bara blivit värre om vi hade hållit ihop. Det är bättre att fortsätta på varsitt håll och försöka hitta tillbaka till sig själv. Nu i efterhand så känner man att ”vi var nog inte den rätta för varandra helt enkelt”.

Att Pelle har det jobb han har tror han har varit en hjälp i att bearbeta sorgen efter uppbrottet. Dessutom har bonden hunden Gibson som varit en riktig stöttepelare.

– Jag är glad att man kan gå ut och ha djuren att jobba med. Sen såklart, Gibbe har ju varit väldigt mycket till hjälp. Att ha någon som har legat i sängen och sovit, som man kan mysa med. Jag har också pratat väldigt mycket med vänner och familj. Det har hjälpt otroligt mycket.

Nya kärleksbeskedet

Idag har Karin och Pelle ingen kontakt men gick skilda vägar som vänner berättar Pelle.

– Det var inga hard feelings alls. Vi hade ett par bra sista dagar och så. Men i dagsläget har vi ingen kontakt. Jag känner att vi ska försöka fokusera på varsitt håll. Jag tror att det är bättre.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Karin har tidigare berättat att hon träffat en ny kärlek efter relationen med Pelle. Nu avslöjar även Pelle i A walk with a dog att han börjat testa på dejtinglivet.

– Inte i någon större utsträckning men jag kanske har börjat. Kanske har börjat småprata lite med någon, ler Pelle i programmet.

A walk with a dog är ett intervjuprogram av Hänt som presenteras i samarbete med Svedea. I serien åker programledare Linnea Lundgren hem till sex kända profiler och tar en promenad med dem och deras hundar. Avsnitten släpps varje onsdag kl. 08:00 och finns att hitta på Hänt.se.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Pelle om nya kärleken – efter tuffa uppbrottet från Karin

FOTO: HÄNT/TV4

SENASTE NYTT!