LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så träffades Louie Marti och Magdalena Graaf: ”Vi blev blixtkära”

11 mar, 2021 
Magdalena Graaf och Louie Marti

Magdalena Graaf har hittat kärleken igen i skådespelaren Louie Marti. De två träffades samma dag som de ringde och det sa bara klick!
– Vi blev blixtkära, säger Louie till Hänt.

Annons
Svenska kändisarna du glömt var ett parBrand logo
Svenska kändisarna du glömt var ett par

Det var under våren förra året som den tråkiga nyheten slog oss, att Magdalena Graaf, 45 och fästmannen Filip Larsson valt att gå skilda vägar. Det forna paret träffades 2010 och föll pladask för varandra.

Men nu har Magdalena Graaf, 45, hittat kärleken igen! Och denna gången i skådespelaren Louie Marti, 42, som bland annat synts till i SVT-serien Tunna blåa linjen.

Magdalena och Louie Marti har stött på varandra tidigare, bland annat på events och via Magdalenas syster Hannah Graaf. Men nu avslöjar Louie Marti hela kärlekssagan om hur han och Magdalena Graaf faktiskt träffades i en intervju med Hänt.

Så träffades Louie Marti och Magdalena Graaf: ”Jag tyckte faktiskt synd om henne”

– Vi har haft gemensamma vänner men det som gjorde mig intresserad av Maggan var efter jag läst hennes bok Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Vi hade så mycket gemensamt. Så jag ringde upp henne och sa att jag var ledsen att livet behandlat henne såhär och att jag skulle vilja bjuda ut henne på middag, jag tyckte faktiskt synd om henne.

Annons

– Jag kände mest att det var sorgligt, jag ville visa henne att det finns bra människor.

Och efter det samtalet var Magdalena påväg till Louie, inte ens snöstorm kunde stoppa henne.

– Hon sa ja, och sa att hon skulle komma på en gång. Hon körde direkt till min herrgård i Grisslehamn i pyjamas, säger Loui och skrattar.

Kärlek vid första ögonkastet – Magdalena körde i snöstorm och tog Louie med storm

Ett enda samtal var alltså det som krävdes för att Magdalena skulle köra upp till Louie i Grisslehamn från Stockholm, han beskriver även att Magdalena tog honom med storm.

– Hon körde i snöstorm och tog mig verkligen med storm. Eftersom hon hade en liten bil så behövde hon ta min bil hem på grund av ovädret. Så jag lånade ut min stora bil och då visste jag att vi skulle ses igen.

– Vi blev tillsammans på en gång och har nu varit ihop en, två månader. Vi blev blixtkära och det var kärlek vid första ögonkastet! Jag önskar att alla ska få uppleva det här, jag känner mig som 16 år igen.

Hur känns det att vara kär efter några år som singel?

– Det känns jättekul. När jag träffade Magdalena var det inget spel hon bara körde på och jag med. Jag har aldrig gått såhär mycket all in, avslutar Louie.

FOTO: Privat / Cornelia Nordström/EXP/TT

Annons