Philip Wongs flyttar efter uppbrottet från Alice Stenlöf

Philip Wong och Alice Stenlöf

Youtube/Instagram
Alice Stenlöf och Philip Wong bröt upp i våras.
Nu har Philip tagit ett stort beslut för framtiden.
Allt om Alice Stenlöf
Slå på ljud

För några år sedan flyttade Alice Stenlöf, 23, från Göteborg till Stockolm. I storstaden fann hon vännen Bianca Ingrosso, 25, och samtidigt tog hennes karriär fart. Duon drev tillsammans den populära podcasten Alice & Bianca – har du sagt a får du säga b. Trots att podcasten fick sig ett slut fortsatte Alice karriär att skjuta i höjden. Vid sin sida hade hon ständigt den dåvarande pojkvännen Philip Wong.

Relationen tog plötsligt slut

Alice och Philip var tillsammans i hela sex år innan de i våras beslutade sig för att avsluta relationen. Det forna paret delade ofta med sig av bilder på varandra och även starka kärleksförklaringar.

I samband med deras femårsdag publicerade Alice en hel video tillägnad Philip på sin Youtube-kanal. Men kärleken tog slut och de flyttade i sär. Alice bor idag i en ny lägenhet i Stockholm som hon har totalrenoverat medan Philip flyttade tillbaka till hemstaden Göteborg.

Alice har hittat kärleken i Jireel

Under sommaren erkände Alice att hon och Philip, som hade ett lugnt uppbrott och såg ut att vara nära vänner, plötsligt att bestämt sig för att inte ha kontakt. I en video förklarade hon att det helt enkelt var bäst för dem båda och att de därav inte längre pratade med varandra. Hennes mående pendlade upp och ner, några månader efter uppbrottet.

Men idag har Alice funnit kärleken i någon annan. Nyligen bekräftade hon nämligen att rapparen Jireel Lavia Pereira, 20, fångat hennes hjärta.

– Jag har gått och blivit jättekär, sa Alice nyligen på sin Youtube-kanal.

Det nya paret höll till en början sin kärlek hemlig, men nu visar de upp sig tillsammans i offentligheten och på sociala medier.

Philip Wongs nya beslut

Till skillnad från Alice ser inte Philip ut att ha gått in i någon ny relation än men han har däremot tagit ett stort steg i sitt privatliv.

Philip har nu, precis som Alice, köpt sig en ny lägenhet, det avslöjar han i en uppdatering på Instagram story.

Till en bild på kontraktet samt nycklarna skriver Philip en fråga till sig själv.

”Frågan är om det toppar undulaten jag köpte 2012”.

Om det är i Stockholm, Göteborg eller någon annan stans Philip planerat att bosätta sig återstår att se. Han har nämligen inte avslöjat vart det blir än.

Philip Wongs Instagram story
Instagram

LÄS OCKSÅ: Så ser Alice Stenlöf och Phlip Wongs relation ut idag

FRÅN FÖRSTASIDAN