Därför höll Alice Stenlöf och Jireel relationen hemlig

Alice Stenlöf och Jireel

Alice Stenlöf har funnit kärleken i Jireel.
Nu berättar hon anledningen till varför hon under en längre tid valde att hålla relationen hemlig.
– Jag har gått och blivit jättekär, säger Alice på Youtube.
Allt om Alice Stenlöf
Slå på ljud

Influencern Alice Stenlöf, 24, bröt i våras upp med ex-pojkvännen Philip Wong. Den avslutade relationen kom som en chock för många av Alice följare då det forna paret flitigt delade med sig av sin kärlek på sociala medier.

Efter uppbrottet forsatte Alice flitigt att uppdatera om sitt mående. Vissa dagar visade sig vara bättre än andra men hon stack inte under stol med att det var en stor omställning att leva ensam efter att tillbringat hela sex år tillsammans med Philip.

Spekulerades om ny romans

Under sommaren började det spekuleras kring ifall Alice hade funnit kärleken på nytt. Det var efter att det hade börjat dyka upp bilder där Alice och rapparen Jireel Lavia Pereira, 20, såg ut att befinna sig på samma ställen som följarna började misstänka att Alice och rapparen dejtade. Det dröjde dock flera månader innan Alice kommenterade detta. Till slut publicerade hon en bild på sig och Jireel där han stod bakom henne med armen kring hennes höft.

”Han gör mig glad”, skrev Alice till bilden som bekräftade parets relation.

Även Jireel delade med sig av bilden i en uppdatering på Instagram story.

Alice nya ord om Jireel: ”Jättekär”

Nu har Jireel dessutom gjort sin premiär på Alice Youtube-kanal. I en ny video går paret på bio tillsammans samt lagar mat hemma i Alice lägenhet. I samma video passar Alice på att berätta om lyckan över den nya relationen.

– Jag har glömt berätta en sak för er. Jag har ju gått och blivit kär. Jag har svårt att säga det här till er för det känns som att jag har ljugit. Jag har gått och blivit kär, jag har gått och blivit jättekär, säger Alice och fortsätter:

– Ni har ju förstått det nu men jag har inte pratat om det här på Youtube för jag har velat hålla det för mig själv. Men ni förtjänar att veta det och nu vet ni. Det blev så, det var inte min plan men mycket av det man planerar i livet blir inte som så.

Bland kommentarerna skickar nu Alice följare sina gratulationshälsningar till influencerns nya relation.

LÄS OCKSÅ: Systern Isabel Pereira om Jireels relation med Alice Stenlöf

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöf och Jireel visar sig i offentligheten ihop

FRÅN FÖRSTASIDAN