TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Alice Stenlöf och Jireel visar sig i offentligheten – efter romansryktet

23 sep, 2020 
Jireel och Alice
Det har under sommaren spekulerats kring om Alice Stenlöf och Jireel dejtar.
Nu har duon visat sig ihop i offentligheten – ett drag som avslöjar att det faktiskt finns en relation mellan dem.
Annons
Allt om Alice StenlöfBrand logo
Allt om Alice Stenlöf

Influencern Alice Stenlöf, 24, var tidigare en del av superduon Alice och Bianca tillsammans med vännen Bianca Ingrosso, 25, men sedan vännerna beslutade sig för att lägga ner sin populära podcast har hon fortsatt på egen hand. I våras kunde TV4-tittarna se Alice i Let’s dance där hon tävlade med proffsdansaren Hugo Gustafsson.

Spekulationerna efter uppbrottet

I samband med sin medverkan i Let’s dance genomgick Alice ett turbulent uppbrott med tidigare kärleken Philip Wong. Att relationen hade fått ett slut kom som en chock för många då Alice och Philip hade varit tillsammans i många år och utåt sett såg ut att ha det bra.

Sedan dess har Alice mående gått både upp och ner – vilket hon berättat ärligt om på sina sociala medier-kanaler. Alice förklarade att hon behövde få vara själv och fokusera på sitt egna efter den långa relationen.

Under sommaren började det dock spekuleras kring ifall Alice hade funnit kärleken på nytt. Det var efter att Alice såg ut att semestra på samma plats som rapparen Jireel Lavia Pereira, 20. Både Alice och Jireel delade med sig av bilder som såg ut att vara tagna i exakt samma hus. Detta ledde till att följarna ställde en hel del frågor till Alice kring om hon och rapparen dejtar. Men frågorna lämnades till en början utan svar.

Annons

När Alice sedan gästade Youtube-kollegan Filip Dikmens kanal fick hon frågor om just sitt kärleksliv. En generad Alice valde då snabbt att be Filip att sluta fråga då hon inte ville prata om detta.

Men nyligen visade Alice upp sitt stora stöd gentemot Jireel i offentligheten. På sin Instagram publicerade hon nämligen en story där hon uppmuntrade följarna till att lyssna på rapparens nya låt. Även Jireel delade Alice nya klädföretag i en story.

Visar upp sig i offentligheten

Nu visar Alice och Jireel plötsligt upp sig ihop i offentligheten. Det är i en video på influencern Klara Elvgrens Youtube-kanal som duon sitter tätt ihop under en brunch. Klara kommenterar inte händelsen utan säger endast att hon ska på brunch med sina vänner.

I kommentarsfältet syns flera glada följare som lagt märke till att Alice och Jireel nu syns tillbringa tid ihop. Däremot har varken Alice eller Jireel  ännu själva valt att kommentera relationen.

Alice Stenlöf och Jireel
Foto: Youtube

Hänt har utan framgång sökt Alice Stenlöf.

FOTO: Pontus Lundahl/TT/Eero Hannukainen/TT/Youtube

Annons