Alice Stenlöfs känslosamma erkännande om separationen

Alice Stenlöf

Alice Stenlöf och Philip Wong gjorde slut tidigare i år.
Nu berättar Alice om känslorna inför att flytta ifrån deras tidigare gemensamma lägenhet.
– Gud, jag blir helt känslosam, säger hon i en ny video.

Det var på Youtube som influencern Alice Stenlöf, 24, slog igenom. När hon sedan startade podcasten Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B tillsammans med vännen Bianca Ingrosso, 25, fick karriären ett rejält uppsving och succépodden ledde till att duon lyckades fylla Globen när de arrangerade en så kallad showcast.

Sedan genombrottet har Alice liv förändrats drastiskt men hon har ständigt haft pojkvännen  Philip Wong, 26, vid sin sida. Det forna paret höll ihop i över sex års tid innan de gick skilda vägar i våras. I en känslosam video på sin Youtube-kanal förklarade Alice att hon valde att avsluta relationen för att utvecklas själv och prova sina egna vingar.

Alice Stenlöf i Let’s dance 2020

Uppbrottet har varit tufft men som tur är har Alice även haft roliga projekt på gång under våren. Hon var en av deltagarna i Let’s dance 2020 och trots att hon inte tog hem vinsten gick hon inte tomhänt ifrån upplevelsen. Alice Stenlöf hittade nämligen vänner för livet.

Let’s dance-gänget har återförenats flera gånger sedan kamerorna slocknade och de kommenterar ofta varandras inlägg i sociala medier. Danspartnern Hugo Gustafsson, 22, och realityprofilen Penny Parnevik, 23, är två av de personer som Alice verkar ha kommit nära.

När Hänt pratade med Hugo i juni svarade han kryptiskt på frågan ifall vänskapen med Alice Stenlöf skulle kunna leda till en romans.

– Det vet man aldrig!, sa Hugo Gustafsson till Hänt då.

Sorgen efter stora förändringen

Någonting annat spännande som har hänt i Alice liv den senaste tiden är att hon har köpt en lägenhet i centrala Stockholm. Planen var till en början att både hon och Philip Wong skulle flytta in i denna men efter uppbrottet valde han istället att flytta till Göteborg.

I veckan flyttade Alice ifrån sin och ex-pojkvännens gamla lägenhet, vilket hon tyckte kändes både skönt och ledsamt. I en video på sin Youtube-kanal berättar hon, med tårar i ögonen, om sina tankar inför den stora livsförändringen.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

– Okej hörni, det var det kapitlet. Det här är en helt sjuk känsla. Gud, jag blir helt känslosam. Min första lägenhet. Som jag och Philip gjorde så fin. Ja, hej då, säger Alice i videon.

Efter att en städfirma varit i lägenheten besöker Alice den en sista gång.

– Det här kapitlet av mitt liv är nu avslutat, säger Alice Stenlöf.

FOTO: Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt: