Jireel bekräftar relationen med Alice Stenlöf efter ryktena

Jireel och Alice Stenlöf

I flera månader har följarna frågat Alice Stenlöf om det är så att hon och Jireel Lavia Pereira dejtar.
Nyligen la Alice upp ett inlägg som indikerar att hon och artisten är ett par och nu väljer även Jireel att adressera romansryktet.

Influencern Alice Stenlöf, 24, blev känd för svenska folket genom sin omåttligt populära Youtube-kanal. 2017 startade hon och vännen Bianca Ingrosso, 25, podcasten Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B, som snabbt blev en stor succé. Förra året meddelande duon att de har bestämt sig för att lägga ner podden och sedan dess har Alice fortsatt sin karriär på egen hand.

I våras fick TV4-tittarna se Alice ge sitt allt på dansgolvet i Let’s dance. Tillsammans med Hugo Gustafsson lyckades hon ta sig halvvägs genom säsongen innan det blev hennes tur att lämna. Alice gick dock inte lottlös från tävlingen, hon har nämligen fortsatt umgås med Let’s dance-vännerna efter att kamerorna slocknat.

Alice Stenlöfs uppbrott från Philip

2020 har minst sagt varit ett stort år för Alice Stenlöfs karriär, men när de kommer till privatlivet har det varit mer svajigt. I samband med att hon fick lämna Let’s dance 2020 avslöjade Alice att hon och Philip Wong, 26, bestämt sig för att gå skilda vägar efter sex år tillsammans.

– Det är nog bland det jobbigaste jag någonsin gått igenom, sa Alice i en video på sin Youtube-kanal då.

Sedan dess har Alice gjort stora förändringar i sitt liv. Hon och Philip hade strax innan uppbrottet köpt en lägenhet tillsammans, som Alice nu istället ska flytta in i själv. Denna har hon totalrenoverat under sommaren och nyligen fick följarna se resultatet.

Jireels kärleksfulla drag efter avslöjandet

Men Alice Stenlöf har inte bara ägnat sig åt att flytta de senaste månaderna. Hon har även hunnit resa en del – och det verkar inte som att hon har varit ensam på semestern. Det har spekulerats i att hon har haft artisten Jireel Lavia Pereira, 20 vid sin sida under sommaren, då de vid flera tillfällen har lagt upp inlägg på Instagram från samma plats.

Alice har varit väldigt förtegen om sin relation med Jireel, trots upprepade frågor från följarna. I en video på vännen Klara Elvgrens Youtube-kanal fick följarna tidigare i veckan för första gången se Alice och Jireel umgås offentligt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

I veckan valde Alice Stelöf äntligen att bryta tystnaden om relationen. På Instagram story har hon lagt upp en bild tillsammans med artisten ihop med texten:

”Han gör mig glad”.

Nu har även Jireel valt att visa sina fans att han umgås med inflencern. Han har nämligen delat Alice story på sitt Instagram-konto. Istället för att beskriva sina känslor med ord har han lagt till ett par emojis, som kan tolkas som att hans hjärta har träffats av Amors pilar.

Jireel och Alice

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube, Instagram