Alice Stenlöfs nya beslut med Philip Wong efter uppbrottet

Alice Stenlöfs nya besked med Philip Wong – efter plötsliga uppbrottet: ”Kan inte”

Alice Stenlöf och Philip Wong beslutade sig tidigare i år för att gå skilda vägar, efter sex år ihop.
Nu berättar Alice ärligt om det nya beslutet i deras relation.
– Vi har fortfarande väldigt mycket kärlek för varandra, säger Alice i en ny vlogg.
Intervju med Let's dance-aktuella Alice Stenlöf
Slå på ljud

Influencern Alice Stenlöf medverkade i årets säsong av Let’s dance, tillsammans med proffsdansaren Hugo Gustafsson dansade hon sig in i svenska folkets hjärtan. Men efter ett par fredagar fick Alice och Hugo lämna programmet.

Alice och Hugo har däremot fortsatt ha en god relation med varandra efter programmet, och har vid flera tillfällen setts i varandras sällskap.

Alice Stenlöfs uppbrott från Philip Wong

Bara dagar efter att Alice Stenlöf fått lämna Let’s dance gick hon ut med det tunga beskedet att hon och pojkvännen Philip Wong bestämt sig för att gå skilda vägar efter sex år ihop.

Beskedet kom som en chock för många av hennes följare, eftersom att Alice och Philips kärlek verkat mycket stark utåt sett.

I en ny vlogg berättar Alice att det varit tufft efter uppbrottet.

– Jag har mått väldigt upp och ner. Jag tror att ni förstår att det är en omställning för mig att plötsligt vara singel och ha massa förändringar som är just nu. Det har varit mycket ångest, och mycket jobbiga perioder, säger hon, och tillägger sen att hon idag mår mycket bättre:

– Nu känns det skönt för att jag känner att jag kommit till en plats där jag är lycklig, och det känns som att jag är på en väldigt bra plats.

Alice om nya beslutet med Philip

Alice Stenlöf och Philip Wong bodde ihop i Stockholm, och tidigare i år köpte de tillsammans en ny lägenhet som de planerade att renovera. Men nu har Philip flyttat till Göteborg, och Alice har köpt ut honom från den nya lägenheten.

Efter uppbrottet bodde de dock ihop ett tag i deras gamla lägenhet.

– Vi bodde ihop ganska länge efter att vi gjorde slut. Och vi pratade väldigt mycket om känslor och tankar, om oss och framtiden, förklarar Alice.

Men den nära relationen med exet har idag förändrats, efter att de båda insett att de behöver sin tid till att läka efter uppbrottet.

– Vi har kommit till en punkt där vi inte kan ha samma typ av kontakt som vi haft innan, säger Alice och fortsätter:

– Vi har fortfarande väldigt mycket kärlek för varandra, det är en stor omställning. Vi försöker att respektera varandras olika sätt att försöka må bra i oss själva. Vi har en viss typ av kontakt, men försöker låta varandra processa det som vi går igenom på varsitt håll.

FOTO: Youtube, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN