Alice Stenlöf visar upp nya drömlägenheten – följarna häpnar

Alice Stenlöf visar upp nya lägenheten

Alice Stenlöf har haft en del för sig under våren. Hon dansade i TV4:s Let's dance, sålde sin lägenhet och bröt upp med pojkvännen Philip Wong.
Nu har hon fått nycklarna till vad hon själv kallar för sin drömlägenhet, och visar upp den i en ny video på Youtube.
Intervju med Let's dance-aktuella Alice Stenlöf
Slå på ljud

Influencern Alice Stenlöf såg vi som en av de danssugna personerna i årets säsong av Let’s dance på TV4. Tillsammans med Hugo Gustafsson charmade hon tittarna i några veckor, men efter en rumba tillägnad sin pappa kaj fick hon tillslut fick lämna programmet

Alice är stor på sociala medier, med 344 000 följare på Instagram, och över hundra tusen visningar på Youtube är hon en av landets största influencers. Hon har synts en hel del ihop med vännen Bianca Ingrosso.

Bianca och Alice startade 2018 podcasten Har du sagt A får du säga B, som snabbt klättrade upp på listan över de mest populära poddarna i landet. I maj 2019 fyllde duon Globen, med en livepodd, något som de själva kallade för showcast – eftersom att de bjöd på en riktigt show.

Men kort efter succén i Globen gick duon ut med att podden läggs på is, och därefter har Alice och Bianca inte synts särskilt mycket ihop.

Under Let’s dance dök Bianca däremot upp i tv-rutan, genom en videolänk, för att ge en hälsning till Alice.

Visar upp nya drömlägenheten

Men Let’s dance är inte det enda som tagit upp Alice tid under våren. Kort efter att hon och Hugo fått lämna programmet gick Alice ut med det tunga beskedet – hon och pojkvännen Philip Wong har gått skilda vägar efter många år ihop.

– Det är nog bland det jobbigaste jag någonsin gått igenom. För jag och Philip har varit tillsammans i över sex år, det är hela mitt vuxna liv. Jag känner mig jättevilsen i vem jag är för att under de åren som gått så formar man varandra så otroligt mycket, berättade Alice i en vlogg.

Alice och Philip har under våren sålt sin lägenhet, och köpt en ny, större och lyxigare, som ska renoveras. Alice beskrev det hela som en dröm. Nu har Alice tagit över lägenheten själv, och ska genomföra både flytt och renovering, fast utan Philip.

Nu har hon äntligen fått nycklarna till lägenheten, och visar upp den i en ny vlogg.

– Nu ska ni få se det bästa med den här lägenheten, jag har en terass som är hur stor som helst, säger en överlycklig Alice samtidigt som hon filmar terassen. Hon fortsätter:

– Det här är en dröm, det här är verkligen en dröm.

Och Alice är inte ensam om att tycka att lägenheten, och terassen, är en dröm.

Men wow vilken DRÖM lägenhet!! Grattis fina du”, skriver en av hennes följare bland kommentarerna.

Superfin lägenhet”, skriver en annan.

Håller ni med?

FOTO: Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN