Joacim Ricklings bror Fredrik – därför lever han utanför rampljuset

Joacim Rickling och Fredrick Rickling med familj

FOTO: Patrik C Österberg/TT / Privat
Joacim Rickling känner vi igen från Bonde söker fru där han fann kärleken i Caroline Kejbert.
Till vardags driver Joacim ett företag tillsammans med sin bror Fredrik Rickling.
Men vem är egentligen Fredrik Rickling och varför syns han aldrig? I en intervju med Hänt berättar Fredrik.

Joacim Rickling, 29, blev känd för hela svenska folket när han medverkade i Bonde söker fru 2017 för att finna kärleken. Och mycket riktigt, under programmet så fann han sin livs stora kärlek Caroline Kejbert, 31, som även hon blev känd efter sin medverkan och jobbar numera som influencer.

Idag bor paret tillsammans i Öresundsbro, närmre bestämt Tuna Gård, och vi har kunnat följa parets resa med renovering och gårdsliv i det egna programmet Bondeparet på TV4.

LÄS MER: Bonde-Pelle om nya kärleken efter uppbrottet

I början av 2019 fick paret även sitt första barn Wilda, vilket också följarna fått ta del av på sociala medier.

Joacim Rickling och Caroline Kejberts liv på gården

I samband med Bonde söker fru ändrades Joacim Ricklings liv drastiskt, förutom att hitta kärleken växte han på sociala medier. Idag har han över 70 000 följare på Instagram. I en intervju med Landlantbruk berättade Joacim att han vill öka medvetenheten om livsmedelsproduktion.

– Man behöver förenkla lite för att följarna ska förstå och inte tycka det är tråkigt. Skulle jag skriva en bibel om hur det går till när man tröskar skulle ju knappt hälften orka läsa.

Som många kanske känner till är Joacim Rickling företagare och arbetar med lantbruk. Tillsammans med sin bror har han kontot Bröderna Rickling Instagram och de båda jobbar på Tuna Röloppe Gårdar & Staby Säteri.

Fredrik Rickling är Joacims hemliga bror

När Hänt söker Joacims bror, Fredrik ”Freddan” Rickling, 31, om vem han är och vad han gör så svarar han att livet med Joacim flyter på. Det inte finns en specifik anledning till varför han valt ett liv utanför offentligheten.

– Jag har inte funderat så mycket på att jag inte synts i det offentliga. Jag bor på en av våra tre gårdar tillsammans med min sambo Matilda och våra två döttrar Nora, 4, och Ebba, 2, säger Fredrik.

Fredrik och Joacims liv skiljer sig inte mycket, då de arbetar tillsammans och bor väldigt nära varandra. Men att de skulle vara lika varandra utseendemässigt håller han inte med om.

– Utseendemässigt är Jocke och jag olika, men som personer är vi nog ganska lika. Vi jobbar hårt och har höga ambitioner. Vi gillar ordning och reda. Mina topp tre i livet är ren bil, dammsugna golv och snälla barn.

Vad tyckte du om Joacims Bonde söker fru-medverkan och att han därefter blev känd?

– Brorsan skötte sig exemplariskt i tv-rutan, han var sig själv rakt igenom hela programmet. Glad för Jockes skull att han fann en sådan fin tjej som Carro, avslutar Fredrik.

LÄS OCKSÅ: Lotta Engbergs första ord om flytten med doktor Mikael Sandström

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graaf visar upp nya kärleken Louie – se bilderna!

FOTO: Patrik C Österberg/TT / Privat

SENASTE NYTT!