Magdalena Graafs nya pojkvän Louie – första bilden på paret

Magdalena Graaf och Louis

Under en tid har det varit tyst om Magdalena Graafs kärleksliv.
Nu visar hon upp ”mannen i hennes liv”.
”Vi har dejtat ett tag, och NU tagit ett par sjumilasteg längre”, skriver Magdalena på sin blogg.
Svenska kändisarna du glömt var ett par
Slå på ljud

Det var i maj förra året som den tråkiga nyheten att Magdalena Graaf och fästmannen Filip Larsson valt att gå skilda vägar. Det forna paret träffades 2010 och föll pladask för varandra.

Två år senare förlovade de sig och hann få barnen Charlie Larsson och Louie Larsson tillsammans innan kärleken plötsligt tog slut.

”10-år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap”, skrev Magdalena Graaf på sin blogg när hon offentliggjorde att relationen var över.

Avslöjandet om dejten

Sedan tidigare har Magdalena även de två äldre sönerna Lance Hedman Graaf och Tristan Hedman Graaf som hon har efter en längre relation med före detta fotbollsproffset Magnus Hedman. Efter uppbrottet med Filip har Magdalena fokuserat på kvalitetstid med barnen och länge har det varit tyst om hennes kärleksliv.

I Youtube-serien Intimt med Björken berättade hon för en tid sedan att hon hade fått många erbjudanden – men att ingen ännu fångat hennes uppmärksamhet.

– Jag skulle aldrig kunna tänka mig en yngre kille. Jag får många unga pojkar som skriver på Tinder nu och de brukar vara runt 20, säger hon och förklarar att hon inte är intresserad av dessa erbjudanden, sa hon då.

Man kan dock inte beskylla Magdalena för att inte försöka. En tid efter intervjun med Martin Björk skrev hon nämligen på sin blogg om att dejtinglivet tagit en ny vändning då hon kavlat upp ärmarna – och gått på en dejt.

”Jag har färgat håret. Varit på en mycket trevlig Tinder-date...”, avslöjar hon.

Visar upp nya kärleken

Sedan ett par dagar tillbaka är Magdalena på några välförtjänta semesterdagar i hennes stuga i Vemdalen. Med sig har hon dock inte bara sönerna Louie och Charlie, utan även en helt ny man i hennes liv.

På sin blogg väljer Magdalena nu att skriva om den stora kärleken:

”Kär är jag också! Kanske många av er redan fattat. Vi har dejtat ett tag, och NU tagit allt ett par sjumilasteg längre. Galet.. underbart och helt fantastiskt”, skriver Magdalena och fortsätter att berätta om sina känslor för prästsonen som väldigt lägligt har samma namn som en av sönerna, Louie:

”Träffat mannen i mitt liv känns det som. Mannen jag vill bli gammal med. Helt omkullkastad. Tappade lite tro på kärleken. Kantstött och de senaste året har varit kämpigt och en liten ensam ufförsbacke. Men när man minst anade?! Då kom han in och fullständigt golvade mig.”

Exakt hur Magdalena träffade Louie Marti, 43, är oklart men då han bor på samma gata kommer de knappast ha svårigheter att hitta tid att träffas. Och Magdalena verkar verkligen kär då hon avslutar sitt blogginlägg med:

”Välkommen Stora Louie! Välkommen in i vårat galna, lite sjuka stjärnfamiljsliv.. Vi kommer vårda dig och DITT hjärta med kärlek och ömhet. JAG VET.. att du kommer älska och ta hand om oss tills du/vi dör.”

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtssons ord till Sigrid Bernson inför alla

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings ord om beslutet för döttrarna

FOTO: Magdalenagraaf.se/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN