LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Magdalena Graafs nya liv med barnen efter uppbrottet

13 aug, 2020 
Malin Ljung
Magdalena Graaf om framtiden efter separationen från Filip.
Magdalena Graaf och Filip Larsson gick skilda vägar för tre månader sedan.
Nu berättar hon om det tunga beslutet som innebär att hon blir ensam med barnen.
Annons
Allt du vill veta om Magdalena GraafBrand logo
Allt du vill veta om Magdalena Graaf

Det var i mitten av maj som Magdalena Graaf, 44, och sambon Filip Larsson, 46, plötsligt meddelade att de gått skilda vägar. De två hade varit ett par i tio år och hade under tiden fått två gemensamma barn, och alla trodde mer på att de planerade för ett kommande bröllop än att de skulle göra slut.

Magdalena Graaf avslöjade att de tagit beslutet för flera månader sedan och redan bodde isär. Men bara veckor efter att de offentliggjorde beslutet hintade hon om att de kanske skulle ändra sig.

”Vi funderar på att ändra ”skilda” till särbo i kväll, vi får se vad som händer. Det finns inget groll eller ovänskap i botten”, skrev hon på sin blogg efter en kväll tillsammans med Filip och vänner.

Magdalena: “Kommer inte bli jag och Filip igen”

Nu tre månader efter uppbrottet står det dock klart att Magdalena landat i sitt nya liv, hon har till och med köpt ett nytt boende i närheten av huset som Filip Larsson kommer bo kvar i. Just nu bor hon i ett tillfälligt boende i Åkersberga utanför Stockholm, men samtidigt växelbor hon och Filip i det gamla huset under de veckor de har barnen, vilket de ska göra i ytterligare några veckor innan Magdalena får tillgång till sitt nya.

Annons

Det är många som hoppats på att Magdalena och Filip ska hitta tillbaka till varandra, framför allt då de verkar ha det fint när de umgås tillsammans även efter uppbrottet. Men Magdalena har landat i att de inte kommer ha en kärleksrelation igen.

”Det kommer inte bli jag och Filip igen (Jag vet att ni är många som har hoppats) Vi kommer förbli föräldrar och alltid hålla våra pojkars välmående först”, skriver hon på sin blogg.

Magdalena Graafs liv efter Filip Larsson

Vad det är som fått henne att landa i det hela avslöjar hon inte, men det verkar som att beslutet är taget och inte bara något hon känner just nu.

”Rätt skönt när man tagit det beslutet, lättare att gå vidare, lättare att fokusera på sig själv och framtiden”, skriver Magdalena.

Det verkar dock som att hon enats med den insikten, och istället ser hon fram emot det nya kapitlet i sitt liv med ett nytt hem  som hon beskriver som magiskt.

”Liten trädgård, stor uteplats, lättskött, nyrenoverat och nära till affärer mm. Barnen kommer kunna cykla, springa fritt, leka utanför tomtgränsen utan att vara rädd för bilar och trafik”, skriver Magdalena Graaf.

Vi önskar henne, Filip och övriga familjen all lycka till!

FOTO: TT

Annons