Magdalena Graaf om Tinder-dejten: ”Mycket trevligt”

Magdalena Graaf om Tinder-dejten

TT
Sedan separationen med Filip Larsson har Magdalena Graaf legat lågt om sitt kärleksliv.
Men nu avslöjar profilen att hon är ute på marknaden igen.
”Varit på en mycket trevlig Tinder-date”, skriver hon.

Magdalena Graafs kärleksliv har varit ett ämne för diskussion sedan hon slog igen på 1990-talet. 1999 gifte hon sin med före detta fotbollsmålvakten Magnus Hedman. De fick två barn ihop, sönerna Lance Hedman Graaf och Tristan Hedman Graaf.

Deras äktenskap tog slut 2006, och de bröt definitivt med varandra 2008. I dag har de dock en fin vänskapsrelation och Magdalena Graaf har flera gånger påtalat att hon är tacksam över att kunna umgås med sin ex-make och fadern till hennes barn.

LÄS MER: Malin Berghagens barn har vuxit upp – så ser de ut i dag

Det vill Magdalena Graaf inte se hos en kille

2010 började Magdalena Graaf träffa Filip Larsson. De förlovade sig två år senare och har tillsammans sönerna Charlie Larsson och Louie Larsson. Det blev aldrig något giftermål där, för i maj i år berättade Magdalena Graaf att de valt att separera.

”10-år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap”, skrev hon på sin blogg då.

Sedan dess har det varit tyst om Magdalena Graafs kärleksliv. Men i Youtube-serien Intimt med Björken berättar hon för Martin Björk att hon fått många erbjudanden, men att inget varit intressant.

– Jag skulle aldrig kunna tänka mig en yngre kille. Jag får många unga pojkar som skriver på Tinder nu och de brukar vara runt 20, säger hon och förklarar att hon inte är intresserad av dessa erbjudanden, säger hon.

Nu avslöjar hon att det dykt upp en kille som fallit henne i smaken.

”Varit på en mycket trevlig Tinder-date”

I sitt senaste inlägg börjar Magdalena Graaf att be om ursäkt för att hon inte uppdaterat bloggen så flitigt. Hon förklarar att det varit mycket jobb och att hon passat på städa nu när hon haft hemmet för sig själv. Men det är inte allt hon sysslar med!

”Jag har färgat håret. Varit på en mycket trevlig Tinder-date...”, avslöjar hon.

I blogginlägget berättar Magdalena Graaf också att hon varit med i ett matreportage, vilket givit henne inspiration. Den tycks hon vilja använda för att imponera.

”Ja nu när jag tagit tinder-oskulden haha och är ute på marknaden och flingar haha, ja då måste jag ju hotta upp mina matlagningsskills lite. Steppa upp från husmanskost till gourmet”, skriver hon och tillägger:

”Vägen till mannens hjärta, går ju via magen”.

Hänt har sökt Magdalena Graaf.

Bild: Karin Törnblom/TT, Björn Lindahl/Aftonbladet/TT

Läs också: Magnus Hedmans starka ord till okända sonen Tristan Hedman

Läs också: Magdalena Graafs lycka efter förändrade relationen med Magnus Hedman