LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Magdalena Graafs lycka efter förändrade relationen med Magnus Hedman

15 okt, 2020 
Magdalena Graaf och Magnus Hedman

Ex-makarna Magdalena Graaf och Magnus Hedman har inte alltid varit på god fot.
Nu uttrycker Magdalena sin stora glädje över förändringen i relationen.
Idag så tvättar jag inte Hedmans kalsonger”, skriver Magdalena på sin blogg.

Annons
Magdalena Graafs lycka efter förändrade relationen med Magnus HedmanBrand logo
Magdalena Graafs lycka efter förändrade relationen med Magnus Hedman

Magdalena Graaf, 45, gifte sig med den före detta fotbollsmålvakten Magnus Hedman, 47, år 1999. Tillsammans fick de två barn ihop, Lance Hedman Graaf, 20, och Tristan Hedman, 15.

Men kärlekshistorien fick ett slut när det forna paret 2008 beslutade sig för att ansöka om skilsmässa och bryta upp.

Magdalena fann efter detta kärleken på nytt i Filip Larsson, 45, som hon fick barnen Charlie och Louie tillsammans med. I våras valde dock Magdalena och Filip att separera efter tio år tillsammans.

”Det är oerhört viktigt att få känna sig viktig”

Magdalena och Magnus har haft en fin relation till varandra under de senaste åren. I ett nytt inlägg på Magdalenas blogg väljer hon nu att besvara en fråga, det är nämligen många som inte har förstått vad Magdalena egentligen arbetar med. Därav går hon igenom olika arbeten som hon haft under årens gång. I samband med detta kommer Magnus på tal.

Under en period i livet var Magdalena nämligen hemmafru, vilket var något som hon inte trivdes alls bra med. Detta under flera års tid i England.

Annons

Ensamt! Och det enda man gjorde var att städa och ta hand om otacksamma barn och EN DÅ drummel till karl och omogen jättebäbis”, skriver Magdalena och fortsätter:

”Min exman nr 1, idag städar jag INTE åt längre. Idag driver vi riktig business! Så MYCKET roligare! Det är nog oerhört viktigt att få känna sig VIKTIG och uppskattad i en relation. I DAG gör jag det! Idag så tvättar jag inte Hedmans kalsonger, utan idag så har vi en proffesionellt och rolig verksamhet tillsammans!”

Sanningen om relationen till Magnus idag

Magdalena fortsätter med att förklara lyckan över att relationen till både Magnus och Filip är så pass bra som den är idag.

Jag är riktigt nära både Magnus och Filip! Det är väldigt viktigt och skönt, då man har barn ihop, många år av tårar, skratt och underbara minnen. Skyldighet som vuxen är att iallafall FÖRSÖKA fortsätta vara fina mot varandra, samarbeta och hjälpa varandra.”

”I mitt och Magnus fall, tog det ett par år (många) av kamp och slitningar. Men idag? Skulle jag mot all förmodan gå på en date? Då är han den först jag skulle skvallra det till.”

Annons