LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Magdalena Graafs kärleksliv efter separationen från Filip Larsson

19 okt, 2020 
Magdalena Graaf
Magdalena Graaf har varit singel i ett halvår sedan separationen från den tidigare fästmannen Filip Larsson.
Nu berättar hon vad hon söker i en man – och vad som går helt bort.
– Skulle aldrig kunna tänka mig, säger Magdalena i en video på Youtube.
Annons
Intervju med Hannah GraafBrand logo
Intervju med Hannah Graaf

Realityprofilen Magdalena Graafs, 45, kärleksliv är ett ämne som legat till grund för många tidningsrubriker genom åren. Hennes mest uppmärksammade förhållande är det med det före detta fotbollsproffset Magnus Hedman, 47, som hon har sönerna Lance Hedman Graaf och Tristan Hedman tillsammans med.

Magdalena och Magnus gick skilda vägar 2008 efter flera turer fram och tillbaka. Idag har ex-makarna lagt den turbulenta tiden bakom sig och har en god relation till varandra. De umgås flitigt som vänner och Magdalena har vid flera tillfällen berättar för sina följare hur glad hon är över att det fungerar mellan dem.

Magdalena Graaf och Filip separerar

För tio år sedan träffade Magdalena Graaf kärleken på nytt efter skilsmässan från Magnus. Det visade sig då vara Filip Larsson, 46, som stulit hennes hjärta.

Magdalena och Filip förlovade sig 2012 och har sönerna Charlie Larsson, Louie Larsson ihop. Men inte heller den här gången varade lyckan för evigt. I maj avslöjade realityprofilen att de har ställt in bröllopsplanerna och beslutat sig för att separera.

Annons

”10-år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap”, skrev Magdalena på sin blogg då.

Nya livet efter uppbrottet

Trots att Filip och Magdalenas kärlekssaga är över verkar det som att det är bra stämning mellan dem. Filip Larsson har till och med hjälpt sin före detta fästmö med att flytta till sitt nya boende och Magdalena har tidigare berättat att hon är glad över att det inte är några sura miner från något håll.

”Skönt att man kan samsas och hjälpa varandra”, skrev hon på sin blogg för ett par veckor sedan i samband med flytten.

Magdalena Graaf har nu alltså varit singel ett par månader och när hon gästar Martin Björks Youtube-serie Intimt med Björken avslöjar hon vad hon söker i en man.

Säger nej till yngre killar

Under intervjun passar Magdalena på att berätta att hon inte kan tänka sig att dejta en man som är yngre än hon.

– Jag skulle aldrig kunna tänka mig en yngre kille. Jag får många unga pojkar som skriver på Tinder nu och de brukar vara runt 20, säger hon och förklarar att hon inte är intresserad av dessa erbjudanden, säger hon.

Magdalena berättar sedan att hon gärna skulle vilja träffa en kille som kommer från en annan stad än Stockholm. Hon är dock fortsatt singel idag.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Youtube

Annons