LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Magnus Hedmans starka ord till okända sonen Tristan Hedman

06 nov, 2020 
Magnus Hedman och Tristan Hedman
Foto: TT/Instagram
Magnus Hedman och Magdalena Graaf har två söner.
Tristan Hedman syns sällan eller aldrig i offentligheten men nu delar Magnus med sig av några ord om sonen.
Annons
Magdalena Graafs lycka efter förändrade relationen med Magnus HedmanBrand logo
Magdalena Graafs lycka efter förändrade relationen med Magnus Hedman

Modellen och tv-profilen Magdalena Graaf, 44, och fotbollslegendaren Magnus Hedman, 47, träffades på Gotland sommaren 1998. Året därpå gifte de sig och tillsammans fick Magnus och Magdalena två söner – Lance Hedman Graaf, 20, och Tristan Hedman, 16. Men kärleken tog sedan slut, år 2008 lämnade de in en skilmässoansökan.

Magdalena Graaf och Magnus Hedmans relation för sönerna

Idag är relationen mellan ex-makarna bra, de syns då och då umgås ihop för barnens skull. Magdalena har tidigare uttryckt sin tacksamhet för att ha både exet Magnus och Filip Larsson i sitt liv.

Hon förklarade då att det är viktigt för henne att kunna behålla en fin relation för att barnen inte ska behöva påverkas av föräldrarnas beslut. Däremot stack hon inte under stolen med att det tagit tid att nå den relationen som hon och Magnus har idag.

”I mitt och Magnus fall, tog det ett par år (många) av kamp och slitningar. Men idag? Skulle jag mot all förmodan gå på en date? Då är han den först jag skulle skvallra det till”, skrev Magdalena nyligen i ett blogginlägg.

Annons

Magdalena och Magnus söner lever två relativt olika liv. Lance har nämligen valt att leva i offentligheten och har tidigare haft sin egna serie Lance vs livet på Viafree. Han har även medverkat i ett av TV4:s folkkäraste tv-program Let's dance och idag arbetar han med musik samt driver podcasten Dagen efter med Lance & Linton där han öppet pratar om sitt privatliv.

Magdalena Graaf, Lance Hedman Graaf och Magnus Hedman
Magdalena Graaf, Lance Hedman Graaf och Magnus Hedman. Foto: TT

Tristan däremot har inte valt att synas speciellt mycket i rampljuset. När Tristan var liten dök han ibland upp på röda mattan med sina föräldrar men under de senaste åren har han hållit sig borta.

Magnus Hedmans nya ord om sonen Tristan

Nyligen fyllde Tristan Hedman 16 år, vilket fick Magnus Hedman att dela med sig av en bild på sonen. I samma veva skrev Magnus även en lång kärlekshyllning till Tristan.

Annons

”Den där dagen för 16 år sedan när du föddes på Portland Hospital. Den dagen glömmer jag aldrig... Du var levnadsglad, busig, charmig och väldigt kärleksfull som liten. Det som gör mig så glad är att de egenskaperna bara har stärkts med åren och du anar inte hur stolt jag är över dig min älskade Tristan”, skriver Magnus och fortsätter:

”Jag har inte alltid varit den pappa du förtjänat och du har fått kämpa mycket. Jag är så tacksam och stolt över att du vuxit upp till den du är och ser så mycket fram emot varje dag med dig för resten av mitt liv. Jag älskar dig mer än jag kan beskriva med ord så jag fortsätter visa det istället. Grattis på födelsedagen!”

Annons