LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Katrin Zytomierskas hårda ord mot Steffo Törnquist corona-video

05 nov, 2020 
Katrin Zytomierska och Steffo Törnquist
Foto: TT
Steffo Törnquist har insjuknat i covid-19.
Nu uttrycker Katrin Zytomierska sina åsikter om Steffos videoklipp där han berättar om sitt mående.
– Vad är det han vill åstadkomma med det här, säger Katrin i Relationspodden.
Annons
Katrin Zytomierskas oro inför sommaren: ”Det värsta som kan hända mig”Brand logo
Katrin Zytomierskas oro inför sommaren: ”Det värsta som kan hända mig”

Steffo Törnquist, 64, har saknats i tv-rutan under flera dagars tid. I måndags delade han med sig av anledningen – han har nämligen drabbats av coronaviruset. Även Steffos hustru Caroline Törnquist hade insjuknat men det var främst på han själv som viruset slagit till rejält. Det var i ett videoklipp på Instagram som Steffo delade med sig av sjukdomskampen.

– Det blev syrgas och dropp och allt. Jag har varit inlagd för vård och nu är jag utlagd med en påse mediciner och förmaningar som jag naturligtvis tar på stort allvar, säger han i videoklippet.

Katrin Zytomierskas åsikter om Steffos videoklipp

I kommentarsfältet till klippet regnar det in hälsningar till TV4-programledaren. Någon som även har sett Steffos inlägg är Katrin Zytomierska, 43. I podcasten Relationspodden delar hon med sig av sina åsikter kring det.

– Jag fick så fruktansvärt ont i hjärtat igår kväll när jag såg på Instagram, jag vet inte om du har sett den här filmen som Steffo Törnqvist har lagt ut, säger Katrin och fortsätter:

Annons

– Herregud alltså då blev jag verkligen ledsen. Han sitter hemma. Han ser verkligen sjuk ut, han har ingen färg i ansiktet. Han sitter på en stol i något dåligt ljus också, så jag menar valet av produktion till det här inslaget kan jag känna kanske inte var det bästa. Men han bryr sig väl inte om det men det blev så otroligt deppigt.

Vad Katrin också lagt märke till är Steffos val av accessoarer.

– Och så har han satt på sig någon så här glad liten hatt, det är som att han har ansträngt sig för att piffa upp det här inlägget lite grann så han sitter med en rolig hatt på sig men han kan knappt prata, säger Katrin och imiterar Steffo.

– ”Jag skulle sänt valvakan men jag har fått covid och nu ska jag dricka lite vatten eller vad det nu är i det här glaset vet jag inte, för det känner jag ju inte. Jag har varit inlagd på IVA med syrgas men nu är jag hemma och det är min fru som filmar och hon är också sjuk”, säger Katrin med tillgjord röst i ett försök att låta som Steffo gör i klippet.

Annons

”Vad är det han vill åstadkomma med det här?”

Katrin Zytomierska fortsätter med att förklara känslorna hon fick av att se videoklippet. Hon menar att det finns andra sätt att dela med sig av sjukdomskampen.

– Nej alltså det var makabert det här inslaget. Och då bara känner jag att vad är det han vill förmedla, vad är det han vill åstadkomma med det här? Hade jag varit i hans situation hade jag kanske skrivit en text. Jag vet inte, det kanske är jag som tänker fel nu. Folk får gärna säga vad ni tycker man jag blev otroligt nedstämd av det där inlägget, säger Katrin.

Något annat som Katrin väljer att lyfta är att hon inte kan förstå kritiken hon mötts av efter att rest till Marbella under pandemin.

– Det är fruktansvärt deppiga tider, det är så jävla jävla dålig stämning i hela värden. Det är sorgligt, det är ledsamt och då känner jag så här att det kan ju inte bli värre än vad det är. Så hur fan kan man bry sig om eller lägga någon slags värdering ifall vi väljer att med högsta säkerhet ta oss till lite sol och värme, strand och bara fylla våra kroppar med lite lycka och kärlek, endorfiner och glädje. Jag har svårt att förstå hur det kan ligga något annat i det än ren och sker missunnsamhet, det är fan det värsta jag vet.

Hänt har varit i kontakt med Steffo Törnquist som avböjer från att kommentera, samt sökt Katrin utan framgång.

Annons