Julia Franzéns svar på barnfrågan efter dejterna med Bingo Rimér

Julia Franzén och Bingo Rimér

Foto: Instagram/TT

Julia Franzén och Bingo Rimér semestrar i Marbella med Bingos söner.
Nu delar Julia med sig av ett nytt avslöjande om relationen – och dessutom ett barnbesked.
Gått lite fort”, skriver Julia på Instagram.

Julia Franzén, 30, och Bingo Rimér, 45, fortsätter att visa upp sin relation i offentligheten. Just nu befinner de sig båda i Marbella där de njuter av sol, bad och middagar.

Julia har sedan en vecka tillbaka flyttat till just Marbella där hon nu planerar att bo en längre tid. Men det dröjde bara några dagar innan Bingo tog flyget och landade i samma land som sin nya flamma.

Julia och Bingos familjesemester med barnen

Bingo och Julia kom i kontant via sociala medier och syntes sedan ihop under en festkväll. Efter att ha klickat bra med varandra bestämde de sig för att tillbringa en hel helg ihop. Strax innan Julia begav sig till Marbella flyttade hon in hos Bingo och duon hann med en hel del dejter.

Bingo har inte begett sig till Marbella ensam, även hans söner är med på resan. Redan första kvällen mötte Bingo och familjen upp Julia för en middag på ett hamburgeställe. Att Bingos söner var med verkade inte vara något som bekymrade Julia, istället såg hon ut att trivas strålade i familjemyset.

”Falke ser ju ut att trivas med sin nya mamma”, skrev Bingo till en bild på Julia och sönerna.

Förutom middagen har de även umgåtts flitigt med pojkarna även dagtid vid poolområden och padelbanor.

Julias barnbesked efter Bingos dotter Novas krav

Bingo är inte bara pappa till sönerna utan har även den 17-åriga dottern Nova Rimér som tidigare sagt sitt om Bingos nya romans. Nova har nämligen sagt att hon tycker Julia verkar trevlig men att hon inte vill ha några fler syskon. Bingo visade sig dock vara mer öppen.

”Tankarna snurrar och här sitter jag med min förståndiga och mycket vackra dotter som snart fyller 18 år. Jag har två exfruar. Fyra ungar (med Falke♥️) och det är bara Rambo som var planerad. Jag tänker Livin' La Vida Loca”, skrev Bingo i inlägget där han avslöjade Novas åsikter kring barn.

Bingo Rimér och Nova Rimér

Foto: Eero Hannukainen/TT

Julia däremot har inga barn men efter dagarna med Bingo och barnen delar hon nu med sig av ett nytt barnbesked. Det är när en följare ställt frågan kring om hon vill ha några biologiska barn som Julia svarar:

”Ja 100% men inget jag tar för givet att jag kan få. Därför jag vill frysa mina ägg”, skriver Julia på Instagram story.

Julia har även fått en fråga gällande i vilket stadie relationen egentligen ligger på?

”Är du och Bingo ett par?”, skriver en följare.

”Haha det hade gått lite väl fort va? Detta var liksom 1 oktober”, svarar Julia med ett videoklipp från en festkväll med Bingo.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS OCKSÅ: Bingos bild avslöjar Julia Franzéns relation till Katrin Zytomierska

Senaste nytt