Julia Franzéns middag med Bingo Rimér och hans söner

Bingo Rimér, Julia Franzén och Bingos söner

TT/Instagram

Bingo Rimér och Julia Franzén har tagit dejtandet vidare från Stockholm till Marbella.
Nu visar de upp sin stora familjelycka efter en middag med Bingos söner.

Julia Franzéns första ord om hemliga romansen med Bingo Rimér
Slå på ljud

Fotografen Bingo Rimér, 45, och Julia Franzén, 30, har fattat tycke för varandra. Duon fick kontakt med varandra efter att Julia benämnt Bingo som hennes drömman på Instagram.

Julia Franzéns lycka efter dejten

Under förra veckan flyttade Julia till Marbella. Den sista helgen i Sverige passade hon därför på att tillbringa just tillsammans med Bingo. Faktum är att Julia flyttade in hos honom i flera dagar och tillsammans hittade de på både det ena och det andra. När Hänt nådde Julia berättade hon att de dejtar och att hon var väldigt glad över den personen Bingo är.

– Vi har haft det jättebra. Han är en fin person alltså, man har så kul med honom. Han är fantastik, så glad och rolig. Han är jättebra, sa då Julia.

När det var dags för Julia att bege dig till flygplatsen fanns Bingo med vid hennes sida för att vinka hejdå. Han delade även med sig av några känslosamma ord på Instagram story.

”Tack för världens bästa helg. Din sprudlande personlighet och ditt glada lynne är så underbart unikt”, skrev då Bingo.

Nova Rimérs krav på relationen

Men det dröjde bara några dagar innan Julia och Bingo nu fått krama om varandra igen. Bingo har nämligen begett sig hela vägen till Julias nya hemland Spanien och i Marbella syns nu duon vara återförenade.

Sedan en tidigare relation med Katrin Zytomierska, 43, har Bingo två söner – Ringo och Rambo. Katrin fick efter uppbrottet med Bingo även sonen Falke med Alexander Klingstedt. Idag är även Falke en viktig del av Bingos familj och benämns ofta även han som en av sönerna.

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska

Bingo Rimér var tidigare tillsammans med Katrin Zytomierska.

Karin Törnblom/TT

Innan Bingo fick barn med Katrin så hade han dottern Nova Rimér, 17. Bingo och Nova har visat sig ha en nära relation där de kan prata om allt möjligt med varandra – bland annat Bingos dejtingliv.

Men Nova har även satt upp regler, hennes pappa får nämligen inte dejta någon som är under 25 år. Efter att Bingo träffade Julia hade Nova ytterligare ett krav på sin pappas nya relation.

”Hon verkar vara en helt fantastisk tjej och väldigt söt. Men inga fler barn!!” säger Nova”, har Bingo tidigare berättat att dottern sagt i ett inlägg på Instagram.

Novas tankar kring att Bingo får nöja sig på barnfronten kommenterade han inte själv, istället skrev han att han helt enkelt lever livet och älskar barnen.

Bingo och Julias middag med barnen

Även Julia verkar komma bra överens med Bingos barn. Under Marbella-resan syns nu nämligen Bingo och sönerna äta middag tillsammans med Julia – och det är ett glatt gäng som synts på bilden Bingo publicerat.

”Falke ser ju ut att trivas med sin nya mamma”, skriver Bingo till en bild på Julia och sönerna.

Hänt har utan framgång sökt Julia Franzén.

LÄS OCKSÅ: Bingo Rimér öppnar upp om tuffa separationen från Erika Heizinger

FRÅN FÖRSTASIDAN