LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bingo Rimér öppnar upp om tuffa separationen från Erika Heizinger

24 okt, 2020 
AvLovisa Ström
Bingo Rimér & Erika
Bingo Rimér och Erika Heizinger gick skilda vägar drygt ett år efter att deras dotter Nova Rimér blivit född.
I Bathina - en podcast öppnar Bingo nu upp om den tuffa separationen.
– Mycket tårar, säger han.
Annons
Julia Franzéns första ord om hemliga romansen med Bingo RimérBrand logo
Julia Franzéns första ord om hemliga romansen med Bingo Rimér

Bingo Rimér är flickfotografen som bland annat jobbat för tidningar som Café och Slitz. Men förutom sin karriär som fotograf är han även känd för sin relation med media-profilen Katrin Zytomierska. I sex år var de tillsammans innan de för fem år sedan gick skilda vägar, men innan romansen med Katrin var Bingo tillsammans med Erika Heizinger.

Erika och Bingo träffades när de båda var väldigt unga, och ganska kort in på deras förhållande fick de den gemensamma dottern Nova.

– Det var inte planerat. Men jag kommer ihåg att jag blev så glad för jag tänkte att ”gud här är det en ung tjej som liksom vill ha barn med mig”, säger Bingo om när han fick reda på att Erika var gravid med deras dotter.

Men livet som småbarnsförälder är inte enkelt, och ibland går utmaningarna ut över kärleken. I podcasten Bathina - en podcast berättar han nu om relationen till sin tidigare kärlek, och vad det var som gjorde att det tillslut inte höll.

Annons

Bingo Rimérs ärliga ord om uppbrottet från Erika

Det har idag gått 17 år sedan Erika och Bingo beslutade att gå skilda vägar. Men trots att tiden läker alla sår är tiden efter uppbrottet något som Bingo fortfarande ser tillbaka på med stor sorg.

– Det är ju en stor sorg och jag ser ju det i efterhand som ett misslyckande. Det var ju nästan 100% på grund av att jag var så omogen och oförstående, säger han innan han fortsätter förklara:

– Jag förstod inte innebörden av att skaffa barn och familj. Jag tänkte ju mer att det skulle vara roligt och att man skulle fortsätta leva sitt liv som vanligt. Jag tänkte ju inte att mitt liv skulle förändras i mitt föräldraskap.

Men Bingos visioner gick inte riktigt hand i hand med verkligheten, och hans oförmåga att ställa om och förhålla sig till det nya livet gick ut över relationen.

– Det var ju fruktansvärt jobbigt och sorgligt. Det var en väldigt tuff separation. Mycket tårar, mycket känslor. Och framförallt så är det ju jobbigt att separera med barn. Så det var en väldigt väldigt tuff period för mig. Tror Nova var lite drygt ett år. Det var fruktansvärt.

Han berättar att det första året efter separationen var det värsta året i hans liv, och att han kämpade för att få ihop känslor och vardag. Men trots att historien kanske inte slutade som de först hade tänkt sig har de idag en fin relation till varandra.

FOTO: TT, Instagram

Annons