TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Katrin Zytomierskas ilska efter svåra familjekampen med sönerna

09 okt, 2020 
AvLovisa Ström
Katrin Zytomierska & Bingo Rimér
För ett tag sedan fick Katrin Zytomierska ett offentligt vredesutbrott när hon var med barnen.
I Relationspodden berättar hon nu om händelsen.
– Sinnessjuk, säger Katrin.
Annons
Katrin Zytomierska om skräcken för barnens skull: ”Panikslagna”Brand logo
Katrin Zytomierska om skräcken för barnens skull: ”Panikslagna”

Katrin Zytomierska och Bingo Rimér var ett par i över sex år innan de till slut gick skilda vägar. Trots att de inte längre har en romantisk relation till varandra är de idag väldigt goda vänner.

I deras gemensamma podcast Relationspodden kan man varje torsdag höra det tidigare paret ventilera händelser som skett i deras vardag, och det är ofta de bjuder på roliga historier som är kopplade till deras gemensamma barn. Nu berättar Katrin om dagen med barnen som ledde till att hon stod och skrek mitt på en McDonalds parkering.

Bingo Rimérs invändning

I veckans avsnitt av Relationspodden kommer det forna paret in på att Katrin Zytomierska haft problem med sin PMS. Hon berättar att det varit jobbigt ett tag men att hon äntligen hittat något som hjälper.

– Det är klart att jag kände av när jag hade PMS, men det var inte alls i närheten av så som det brukar vara. Jag var lite irriterad och hade kortare stubin, men jag fick inga utbrott, säger hon.

Annons

Men där håller inte Bingo Rimér med.

– Du fick ju ett utbrott på Donken, säger han då, varpå Katrin är snabb med att svara:

– Det hade ingenting med PMS:en alls att göra. Det hade att göra med att vi haft en helt sinnessjuk dag i helgen. Det var fotbollscup i Djursholm med spöregn och sen blev Rambo inkallad på en extraträning. Du vet det hade varit så mycket.

Katrin om vredesutbrottet

Trots det fullspäckade schemat bestämde sig Katrin för att ge sig ut till Solna för att besöka sin farmor, men på vägen hem brast det för henne.

– Barnen var griniga och gnälliga för att de inte hade fått tillräckligt med mat, och alla var hungriga och trötta. Så stannar jag på McDonalds, men då är det ingen som lyssnar på mig utan Ringo sitter helt inskjuten i sin mobil i baksätet och svarar inte på tilltal, berättar hon och fortsätter:

– Och Falke sitter i sin barnstol och bara ”jag är hungrig, jag är hungrig, jag är hungrig” medan Rambo sitter bredvid mig och bara nöter på om någon ny grej han har fått för sig att han vill ha och inte vill ha och munnen går i ett.

Annons

Samtidigt som det här kaoset skedde försökte Katrin lägga en beställning, men då ingen av barnen gav henne någon som helst respons fick hon ta till med hårdare metoder.

– Jag får liksom inget gehör så till slut börjar jag gorma där utanför och ingen reagerar fortfarande. Så jag sätter mig i bilen, stänger igen dörren och försöker ta ett djupt andetag. Så tittar Rambo på mig och bara ”alltså mamma, hur beter du dig? De måste ju tro att du är kriminell.”

FOTO: TT

Annons